Μπαρμπόσα: “Η Ελλάδα μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο”

Ο Λεάντρο Μπαρμπόσα εξήγησε στην κάμερα της ΕΡΤ πως η Ελλάδα είναι μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ στάθηκε στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Λίγη ώρα μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, ο Λεάντρο Μπαρμπόσα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για αυτό που… έρχεται. Δηλαδή τη μονομαχία με την Ελλάδα (3/9, 15:00).O 37χρονος γκαρντ εξήγησε αρχικά πως “ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά για πρεμιέρα. Ο Άλεξ Γκαρσία έκανε πολύ καλή δουλειά, έπαιξε σπουδαία άμυνα στο δεύτερο μέρος και μας βοήθησαν” πριν πάει στο ζουμί της υπόθεσης: την Ελλάδα.

“Όλοι οι αγώνες είναι απαιτητικοί, όχι μόνο αυτός με την Ελλάδα. Σίγουρα, μιλάμε για μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει τη διοργάνωση. Έχει σημασία πώς θα παίξουμε εμείς. Ξέρουμε ότι υπάρχει ο Γιάννης (Αντετοκούνμπο), ένας σπουδαίος παίκτης, θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε, όπως με όλους τους παίκτες. Είναι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο” τόνισε για τις δυνατότητες της ελληνικής ομάδας, για να εξηγήσει βέβαια πως “είμαστε όλοι έτοιμοι, κι εγώ κι οι συμπαίκτες. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ. Θέλουμε να κερδίσουμε”.

To Top