Μπαρτζώκας με… απωθημένα: “Ο Άρης έπαιξε με ένταση, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς”

O Ολυμπιακός έκαμψε με τη βοήθεια της διαιτησίας την αντίσταση του εξαιρετικού και πολύ εύστοχου Άρη έξω από τα 6,75μ. (16/32τρ.), επικρατώντας 85-77, στο ΣΕΦ, για την πρεμιέρα του Top 6 της Stoiximan Basket League.

Μετά την αναμέτρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ξανά την κούραση, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του Τόμας Γουόκαπ, ενώ εξέφρασε ξανά τις ενστάσεις του για το νέο format του πρωταθλήματος με τα περισσότερα απαιτητικά παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που ήρθε Κυριακή απόγευμα να δει την ομάδα. Εμείς για μία ακόμα φορά δεν ήμασταν στο επίπεδο της ποιότητας ως ομάδα, στην ατομική ποιότητα των παικτών. Ο Άρης έπαιξε με μεγάλη ένταση, είμαι χαρούμενος που δεν τραυματίστηκε κανείς. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μεγάλη ενέργεια, ιδίως όταν καταλάβαμε ότι περπατώντας δε θα κερδίσουμε. Κάθε φορά γίνεται αυτό τις τελευταίες 4-5 αγωνιστικές αλλά έχουμε παίξει κοντά στα 60 παιχνίδια και ίσως να μπορώ να καταλάβω και εγώ, ερχόμενοι μετά την Παρτίζαν ότι το κίνητρο, η συγκέντρωση, η ένταση θα ήταν σε χαμηλό επίπεδο. Συγχαρητήρια στον Άρη».

Για το αν προτιμά να παίζει δυνατά παιχνίδια στην Basket League: «Το καλύτερο για τον Ολυμπιακό ήταν σήμερα να παίξει 10 λεπτά ο Γουόκαπ και έπαιξε 32. Δεν είχαμε και άλλο 4άρι, ο Πετρούσεφ είναι έξω, ο Παπανικολάου έπρεπε να ξεκουραστεί. Αυτός ο νέος γύρος του ελληνικού πρωταθλήματος θα προσφέρει δυνατά παιχνίδια, είναι έξι δυνατά παιχνίδια.

Κανείς δεν έρχεται να τα παρατήσει παρότι στην ουσία δύσκολα κάτι να αλλάξει. Αλλά εμείς έχουμε παίξει 60 παιχνίδια. Έχουμε ακόμα δύο στην EuroLeague για να δούμε πού θα φτάσουμε. Ξέρω ότι είναι η δουλειά μας και πρέπει να τη βλέπουμε έτσι όλοι, αλλά αυτό πρέπει να το βλέπουμε όλοι. Αυτό το παιχνίδι σαν κάτι πολύ σημαντικό. Κάποιος παίκτης που είναι χαλαρός και για παράδειγμα δε δίνει τη δυνατότητα στον Γουόκαπ, τον Φαλ, τον Γκος να παίξει λιγότερο, κάνει ζημιά στην ομάδα μας».

To Top