ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπαρτομέου για μισθό Μέσι: «Τα περισσότερα, στον κορυφαίο»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα εξήγησε με πολύ απλό τρόπο το πώς και γιατί έφτασε η ομάδα να πληρώνει περισσότερο από μισό εκατ. ευρώ τη βδομάδα στον Λιονέλ Μέσι.

Θα εισπράττει κάτι περισσότερο από μισό εκατ. ευρώ τη βδομάδα. Με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Λιονέλ Μέσι, γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία του ποδοσφαίρου και αυτό ήταν ένα δεδομένο που έσπευσε να εξηγήσει και να υπερασπιστεί ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα,  Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε πόσα ακριβώς μας κόστισε ο Μέσι, αλλά θα εισπράττει αυτά που πρέπει να εισπράττει ο κορυφαίος στον κόσμο. Είναι επομένως ο πιο ακριβοπληρωμένος, μιας και κανείς άλλος παίκτης δεν προσφέρει στην ομάδα του αυτά που προσφέρει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι».

Μέσα στην κουβέντα αποκάλυψε και το ποια ήταν εξ αρχής η θέση του Αργεντινού σούπερ σταρ για την ανανέωση του συμβολαίου του που καθυστέρησε: «Ο Μέσι μου είπε: “Εγώ θέλω να συνεχίσω εδώ. Για τα υπόλοιπα μίλα με τον πατέρα μου”. Γι’ αυτό κι εγώ ήμουν ήρεμος ότι όλα θα πήγαιναν καλά».

To Top