Μπαρτομέου: «Ο Βαλβέρδε προπονητής της Μπαρτσελόνα και την επόμενη χρονιά»

Τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν γύρω από την παραμονή ή μη του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και για την επόμενη σεζόν, ξεδιάλυνε ο πρόεδρος της καταλανικής ομάδας Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sport» της Καταλωνίας, ο διοικητικός επικεφαλής της Μπάρτσα διαβεβαίωσε πως ο «τσινγκούρι» θα βρίσκεται στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» και τη νέα σεζόν, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση που υπάρχει στο κλαμπ για τη δουλειά του έμπειρου τεχνικού.

«Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Βαλβέρδε θα είναι στη Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν. Θα μιλήσουμε φυσικά μαζί του, εν καιρώ. Αυτό έχουμε συμφωνήσει.

Είναι ένας προπονητής στον οποίο έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη. Κάνει εξαιρετική δουλειά.Είναι ένα έξυπνο άτομο, γνωρίζει το σύστημα παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα και χειρίζεται τους αγώνες με έναν τρόπο ο οποίος μας αρέσει».

Παράλληλα, ο Μπαρτομέου αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο χαρακτήρισε «περίεργο» το γεγονός ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2020.

«Φυσικά και θα συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα. Δουλεύουμε ήδη μαζί του για ένα συμβόλαιο μακράς διαρκείας, για τα επόμενα 5 χρόνια», ήταν το σχόλιο του Μπαρτομέου στη σχετική ερώτηση για τον αριστερό μπακ-χαφ της Μπαρτσελόνα.

Πηγή: fosonline.gr

To Top