Μπαρτσελόνα – Έλτσε 3-0: Μέσι λαμπρός την οδηγεί (video)

Με δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι και ένα του Άλμπα η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-0 την Έλτσε σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της La Liga. Στο -2 από τη Ρεάλ και στο -5 από την Ατλέτικο η Μπάρτσα, πρώτος σκόρερ με 18 γκολ ο Αργεντινός.

Ύστερα από ένα πρώτο προβληματικό πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο απείλησε ελάχιστα, η Μπαρτσελόνα στο δεύτερο μέρος σοβαρεύτηκε και επικράτησε με 3-0 της Έλτσε σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της La Liga. Σε 24 παιχνίδια στη La Liga φέτος η Μπάρτσα έχει πια απολογισμό 15 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 48′ ύστερα από φοβερή συνεργασία του Μέσι με τον Μπρέθγουεϊτ και εξαιρετικό τελείωμα του Αργεντινού.

Το 2-0 έγινε στο 69′ ύστερα από καταπληκτική ατομική ενέργεια του Ντε Γιονγκ, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μέσι, που τελείωσε τη φάση βρίσκοντας δίχτυα.

Ο Μέσι ήταν και στο τρίτο γκολ. Στο 73′ βρήκε με… γλυκιά μπαλιά από δεξιά τον Μπρέθγουεϊτ, αυτός με κεφαλιά έδωσε στον Άλμπα, ο οποίος εκτέλεσε από κοντά με το αριστερό και έκανε το 3-0.

To Top