Μπαρτσελόνα: Απάντησε με video στις δηλώσεις του Κλοπ περί “ναού”!

Ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε σε συνέντευξή του πως το “Καμπ Νόου” είναι μεν μεγάλο στάδιο αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί ποδοσφαιρικός ναός και η Μπαρτσελόνα έδωσε απάντηση μέσω video.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ημιτελική φάση του Champions League αρχίζει το βράδυ της Τρίτης (22:00), με την αναμέτρηση της Τότεναμ κόντρα στον Άγιαξ στο “Γουέμπλεϊ”, ωστόσο το ματς που συγκεντρώνει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα λόγω των 10 τροπαίων Champions League που θα παραταχθούν στο χορτάρι είναι το Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ.

Η τιτανομαχία των Καταλανών με τους Άγγλους άρχισε μάλιστα νωρίς, με τον Γιούργκεν Κλοπ να πετάει το γάντι στην “Μπάρσα” κληθείς να εκφράσει την άποψή του για το “Καμπ Νόου” μέσω συνέντευξής του στην “Dazn Deutschland”.

“Είναι λίγο μεγαλύτερο από το δικό μας στάδιο, μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο και θα είναι σίγουρα γεμάτο στο μεταξύ μας παιχνίδι, όμως είναι πάντα ένα στάδιο, δεν είναι ναός”, δήλωσε ο τεχνικός των “κόκκινων”, με τα λόγια αυτά να μην περνούν απαρατήρητα από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και να “απαντούν” μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter ένα video όπου παρουσιάζει το “Καμπ Νόου” από αρκετές διαφορετικές λήψεις, ενώ παράλληλα δείχνει θριαμβευτικές εικόνες από την πρόκριση των μπλαουγκράνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους παίκτες να γιορτάζουν με τον κόσμο.

Το video μάλιστα συνοδεύεται από την εξής φράση: “Αυτό είναι το Καμπ Νόου. Αυτό είναι το σπίτι μας, ο ναός μας, η δύναμή μας”. Λογικά το μήνυμα ελήφθη από τον Γιούργκεν Κλοπ.

To Top