Μπαρτσελόνα: Απαγορεύει στον Ντεμπελέ να κλείνει το κινητό του!

Η Μπαρτσελόνα θέλει να βάλει τον Ουσμάν Ντεμπελέ στον… ίσιο δρόμο επιστρατεύει νέα μέθοδο ώστε να τον αποτρέψει από νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο άμεσο μέλλον.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Η αξία του Ουσμάν Ντεμπελέ είναι αδιαμφισβήτητη και όποιος δεν το βλέπει, απλά εθελοτυφλεί. Αυτό δεν φαίνεται μόνο από τα 150.000.000 ευρώ που έδωσε η Μπαρτσελόνα για να τον πάρει από την Ντόρτμουντ (στην προσπάθειά της να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Νεϊμάρ) αλλά και από τα κατορθώματά του πάνω στο χορτάρι ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Στην ίδια χρονική περίοδο όμως ο Γάλλος επιθετικός προβληματίζει έντονα τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, τους φιλάθλους και τη διοίκηση των “μπλαουγκράνα” με τη συμπεριφορά του, και για την ακρίβεια με τον εθισμό που δείχνει να έχει στα βιντεοπαιχνίδια και στις τηλεοπτικές σειρές.

Ο Ντεμπελέ ξημεροβραδιάζεται παίζοντας videogames και βλέποντας τηλεόραση, με αποτέλεσμα να καθυστερεί χαρακτηριστικά στις προπονήσεις και να επιστρατεύονται μέχρι και άνδρες ασφαλείας του συλλόγου για να τον εντοπίσουν, με τα καμώματά του αυτά να φέρνουν πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ!

Σύμφωνα πάντως με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Μπαρτσελόνα πήρε ένα νέο μέτρο προκειμένου να τον ελέγξει και να μην τον ξαναχάσει από τα… ραντάρ της, και αυτό είναι να του απαγορεύσει να κλείνει το κινητό του κατά τη διάρκεια της νύχτας!

Γιατί συνέβη αυτό; Κρατώντας ανοιχτό το κινητό του τηλέφωνο θα μπορεί κάθε πρωί να δέχεται τηλέφωνο όταν θα είναι προγραμματισμένη προπόνηση, έτσι ώστε να μπορεί να ξυπνάει εγκαίρως και να μη φτάνει με σημαντική καθυστέρηση.

Σημειώνεται πως πέρα από αυτό το “τρικ”, η διοίκηση της “Μπάρσα” έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τους μάνατζερ του 21χρονου Γάλλου επιθετικού ώστε να έχουν και εκείνοι από… κοντά τον Ντεμπελέ και να μην “ξανακυλήσει” στην τρέλα των videodames που τον αποσπούν από την ήρεμη ζωή που πρέπει να κάνει ως ποδοσφαιριστής.

To Top