Μπαρτσελόνα: Βεβαιότητα για παραμονή του Μέσι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Mundo Deportivo”, οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα είναι βέβαιοι πως ο Λιονέλ Μέσι θα επεκτείνει το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Το ποδόσφαιρο προσπαθεί με αργούς ρυθμούς να επιστρέψει σε μία ομαλότητα. Η Γερμανία έκανε την αρχή, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξει επανέναρξη στο ιταλικό, το αγγλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή, όμως, η μεταγραφολογία δεν έχει κοπάσει, με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με τους Καταλανούς να βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Mundo Deportivo”, οι διοικούντες εκφράζουν σιγουριά ότι ο 32χρονος επιθετικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Παρά τις διαφορές με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπερτομέου, ο Μέσι θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην “Μπάρτσα” κι από την στιγμή που μέσα στο 2021 θα γίνουν οι εκλογές για νέα διοίκηση στους “μπλαουγκράνα”, το μέλλον πολύ δύσκολα θα τον βρει μακριά από τη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική απόκτησης του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ, καθώς φαίνεται πως η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να πάρει ποδοσφαιριστές που μπορούν να τον πλαισιώσουν και να του δώσουν σημαντικές βοήθειες. Ωστόσο, οι όποιες συζητήσεις για νέο συμβόλαιο θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

To Top