Μπαρτσελόνα: Δεν μπορεί να δηλώσει ακόμα τις μεταγραφές της!

Εφιάλτης δίχως τέλος για τη Μπαρτσελόνα, η οποία αδυνατεί να παρουσιάσει τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία στη La Liga προκειμένου να δηλώσει τις μεταγραφές της για τη νέα σεζόν.
Ο οικονομικός βραχνάς συνεχίζεται για τη Μπαρτσελόνα, αφού ακόμα και με τα 700 εκατομμύρια ευρώ που μπήκαν στα ταμεία οι Καταλανοί δεν είναι σε θέση να δηλώσουν τις νέες τους μεταγραφές!

Σύμφωνα με τη «Sport», παρά την αισιοδοξία που υπήρχε γύρω από το κλαμπ, τελικά τα οικονομικά του στοιχεία δεν επιτρέπουν να πάρει το πράσινο φως από τη La Liga και να προχωρήσει στη δήλωση των νέων του αστέρων, κάτι που σημαίνει πως πλέον θα αναγκαστεί να καταφύγει σε νέα μέτρα.

Το πιο σημαντικό είναι η ενεργοποίηση και του τέταρτου πακέτου διάσωσης με την πώληση του 24,5% των Barca Studios, ενώ παράλληλα το κλαμπ πρέπει να να εντείνει τις προσπάθειές του για μειώσει δραστικά το μισθολόγιο πριν από το πέρας της προθεσμίας (31 Αυγούστου).

Στο ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρεται πως η τέταρτη οικονομική «ένεση» μπορεί να πάρει σάρκα και οστά ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, καθώς τα περιθώρια για τη Μπαρτσελόνα αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα.

To Top