Μπαρτσελόνα: Εισέπραξε 100 εκατ. ευρώ από το δεύτερο κομμάτι των Barca Studios

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε και το τέταρτο μέρος του πλάνου της οικονομικής σωτηρίας της, αφού ανακοίνωσε την πώληση ακόμη 24,5% από τα Barca Studios.

Οι Καταλανοί είχαν ήδη πουλήσει το ίδιο ακριβώς κομμάτι (24,5%) των Barca Studios και στις αρχές του μήνα κατά την ενεργοποίηση του τρίτου μέρους του πλάνου της οικονομικής σωτηρίας λαμβάνοντας πάλι 100 εκατ. ευρώ από την εταιρεία Socios. Αυτή τη φορά αποδέκτης του νέου πακέτου ποσοστού 24,5% των στούντιο της ομάδας ήταν η Orpheus Media.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Τζουάν Λαπόρτα είχε αναφέρει λίγες μέρες νωρίτερα πως η ενεργοποίηση του τέταρτου βήματος του σχεδίου οικονομικής ανάκαμψης της ομάδας δεν θα γινόταν επειδή οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να εγγράψουν τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα λόγω προβλήματος με την La Liga αλλά διότι ήταν προγραμματισμένη να γίνει για την συνέχιση του σχεδίου.

Άλλωστε, όπως αναφέρει η Sport, και πάλι δεν θα ήταν αρκετά από μόνα τους αυτά τα χρήματα για να καταστεί δυνατή η εγγραφή των νέων παικτών της ομάδας, αν δεν λυθεί το πρόβλημα με την λίγκα, που ουσιαστικά «δεσμεύει» από την Μπαρτσελόνα 150 εκατ. ευρώ.

To Top