Μπαρτσελόνα: Επιμένει για τη μεταγραφή του Ραφίνια

Ο Ραφίνια εξακολουθεί να απασχολεί την Μπαρτσελόνα κι όπως αναφέρει η «Sport», ο Τζουάν Λαπόρτα διαβεβαίωσε τον παίκτη πως ο σύλλογος έχει την οικονομική δυνατότητα να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Η Μπαρτσελόνα είχε «παγώσει» τις μεταγραφικές της υποθέσεις, με εξαίρεση το σίριαλ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, εν αναμονή της απόφασης των μελών της για την πώληση των εμπορικών δικαιωμάτων που θα σήμαινε το πράσινο φως για οικονομική «ένεση». Αφού αυτό συνέβη και τυπικά, όμως, ζεσταίνει ξανά μηχανές και η πρώτη περίπτωση στην οποία επανέρχεται δυναμικά είναι αυτή του Ραφίνια.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Λιντς ήταν στο «κάδρο» των Μπλαουγκράνα τους τελευταίους μήνες και μάλιστα, φέρεται να έχει πει το «ναι» από τον Μάρτιο για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Καμπ Νόου» Το ίδιο μέσο που αποκάλυψε την συμφωνία, η καταλανική «Sport», αναφέρει πλέον σε δημοσίευμα ότι ο Τζουάν Λαπόρτα επικοινώνησε εκ νέου με τον ποδοσφαιριστή και τον γνωστό στους Καταλανούς ατζέντη του, Ντέκο, διαβεβαιώνοντας πως η Μπαρτσελόνα έχει την οικονομική δυνατότητα για να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του και δεν πρόκειται να συναντήσει πρόβλημα ούτε με το Financial Fair Play.

Η τελευταία επαφή είχε ξεκάθαρη σημασία από πλευράς Μπαρτσελόνα, αφενός γιατί σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Ραφίνια θεωρείται ο μεγάλος στόχος που από κοινού με τον Λεβαντόφσκι θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα κι αφετέρου διότι αρχίζουν και συγκεντρώνονται… επικίνδυνα οι «μνηστήρες», καθώς έχει μπει «σφήνα» για την απόκτησή του η Άρσεναλ.

Από την πλευρά της, η Λιντς έχει μειώσει τις απαιτήσεις της για τον Ραφίνια από τα 65 στα 50 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο Ματέου Αλεμάνι θα επιχειρήσει να κλείσει το deal για το εγγυημένο ποσό των 40 εκατ. ευρώ.

To Top