Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Κουτίνιο, δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του η Μπαγέρν

Η Μπάγερν Μονάχου δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Φελίπε Κουτίνιο ύψους 120.000.000, ο οποίος μετά από ένα χρόνο ως δανεικός στους “βαυαρούς” με τους οποίους πήρε το Champions League θα γυρίσει στην Μπαρτσελόνα.

Τον περασμένο Αύγουστο η Μπαρτσελόνα παραχώρησε τον Φελίπε Κουτίνιο ως δανεικό στη Μπάγερν Μονάχου έναντι 8.500.000 ευρώ και έχοντας οψιόν αγοράς 120.000.000 ευρώ. Η διοίκηση των “βαυαρών” αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν και έτσι ο Βραζιλιάνος διεθνής, ο οποίος μετακόμισε στο Μόναχο και αγωνίστηκε στο πλευρό των πρωταθλητών της Ευρώπης για ένα χρόνο, επιστρέφει στους Καταλανούς.

Να θυμίσουμε ότι ο Κουτίνιο ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Μπάγερν επί της Μπαρτσελόνα με 8-2 στον ημιτελικό του Champions League πετυχαίνοντας δύο γκολ τα οποία δεν πανηγύρισε και λίγες μέρες αργότερα έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης με τους “βαυαρούς” που επικράτησαν 1-0 της Παρί στον τελικό.

Η Μπάγερν με ανακοίνωσή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο tweeter ευχαρίστησε τον 28χρονο μεσοεπιθετικό για τη συμβολή του: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Φελίπε Κουτίνιο. Με τη δημιουργικότητά του και την εξαιρετική τεχνική του ζωντάνεψε το παιχνίδι”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος των “βαυαρών”, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, ενώ μεταξύ των άλλων σχολίασε ως σωστή και την απόφαση του συλλόγου να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής τη φετινή σεζόν μέτρησε με τη φανέλα της Μπάγερν συνολικά 38 συμμετοχές και πέτυχε 11 γκολ ενώ είχε και 9 ασίστ ενώ πανηγύρισε το τρεμπλ.

To Top