Μπαρτσελόνα: Η πιθανή ενδεκάδα στη μετά Μέσι εποχή

Ο Ρόναλντ Κούμαν έχει ήδη στο μυαλό του το πλάνο για την Μπαρτσελόνα της νέας περιόδου ελπίζοντας πως το σύνολο θα του δώσει όσα μπορούσε να προσφέρει ο Λιονέλ Μέσι.

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες η Μπαρτσελόνα καλείται να διαχειριστεί τη ζωή της χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στο ρόστερ της.

Ο Ρόναλντ Κούμαν θα προσπαθήσει να βρει τους επόμενους “ήρωες” της Μπαρτσελόνα στο ρόστερ που έχει στα χέρια του μετά τη φυγή του Αργεντινού.

Ποιοι όμως θα μπορούσαν να είναι αυτοί; Η “Sport” κατέγραψε την πιθανή ενδεκάδα που θα χρησιμοποιεί ο Ολλανδός κόουτς με βάση πάντα το αγαπημένο του 4-3-3.

Ο Τερ Στέγκεν κάτω από τα δοκάρια δεν έχει αντίπαλο, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζουν οι Ζόρντι Αλμπα, Αραούχο, Πικέ, Ντεστ. Μπροστά από τους στόπερ θα βρίσκεται ο Μπουσκέτς με τους Πέδρι και Ντε Γιονγκ ως στηρίγματά του.

Ο Ντεπάι αναμένεται να είναι εκείνος που θα πατάει στην περιοχή με τους Ανσού Φατί και Γκριεζμάν να βρίσκονται στα άκρα. Φυσικά, αυτό το πλάνο μπορεί να αλλάξει και αυτό θα εξαρτηθεί από την αγωνιστική κατάσταση κάποιων παικτών.

Για παράδειγμα εάν ο Κουτίνιο βρει τον εαυτό του ή ο Αγκουέρο αποδειχθεί πιο ικανός για το πλάνο του Ολλανδού τότε μπορεί να τους δούμε και αυτούς στην ενδεκάδα. Βέβαια, υπάρχουν και άλλα στοιχήματα στο ρόστερ για τον Κούμαν, ο οποίος πρέπει να διαχειριστεί μια ιδιαίτερη κατάσταση.

To Top