Μπαρτσελόνα: Θέλει τον Αλόνσο, μετά το “άκυρο” της Τσέλσι για Αθπιλικουέτα

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει ποδοσφαιριστές για να ενισχύσει την άμυνα της, και μετά το “άκυρο” της Τσέλσι για τον Αθπιλικουέτα, ο οποίος ανανέωσε με τους “μπλε”, κοιτάζουν την περίπτωση του Μάρκος Αλόνσο.

Η απροσδόκητη ανανέωση του συμβολαίου του Θέσαρ Αθπιλικουέτα με την Τσέλσι για ακόμη δύο χρόνια, χάλασε τα σχέδια της Μπαρτσελόνα για ενδεχόμενη απόκτησή του.

Τώρα, οι Καταλανοί που ψάχνουν λύσεις για να ενισχύσουν το αμυντικό κομμάτι της ομάδας, έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στην περίπτωση του Μάρκος Αλόνσο, επίσης αμυντικού των “μπλε”.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, μία μετακίνηση του Αλόνσο στην Ισπανία θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολα, αφού η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τη Μπράιτον για τον Μαρκ Κουκουρέγια και η μεταγραφή του βρίσκεται στην τελική ευθεία για ολοκλήρωση.

Μάλιστα, ο ατζέντης του 31χρονου αμυντικού βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Βαρκελώνη, και συναντήθηκε με τους ιθύνοντες των μπλαουγκράνα για να συζητήσουν τους όρους για την μεταγραφή του Ισπανού.

Δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για τον Αλόνσο, ωστόσο αν αυτή προσφερθεί, θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή από τους Λονδρέζους.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάρκος Αλόνσο αποκτήθηκε από την Φιορεντίνα το 2016, και με τη φανέλα της Τσέλσι έχει συνολικά 212 εμφανίσεις, με απολογισμό 29 γκολ και 23 ασίστ.

To Top