Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Γεμίζει τις… τσέπες της από τον Ντεμπελέ και πάει για Κανσέλο

Στην κορυφή της λίστας της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Ζοάο Κανσέλο, για τον οποίο οι Καταλανοί αναμένεται να κινηθούν αφού «κλείσει» η μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Το… σίριαλ της υπόθεσης του Ουσμάν Ντεμπελέ δείχνει να βαδίζει προς το τέλος του, με τον Γάλλο εξτρέμ έτοιμο να γίνει παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν. Η συγκεκριμένη εξέλιξη μάλιστα, φέρνει νέα δεδομένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα τόσο με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο όσο και με τον Ισπανό Ματέο Μορέτο, οι Μπλαουγκράνα προτίθενται να χρησιμοποιήσουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ που θα βάλουν στα ταμεία τους για να χρηματοδοτήσουν τη μεταγραφή του Ζοάο Κανσέλο.

Ο Πορτογάλος μπακ, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστας της Μπάρτσα, αποτελώντας την προτεραιότητά της.

Αν πάντως, η περίπτωσή του, που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, δεν προχωρήσει, οι Καταλανοί θα κινηθούν για τον 18χρονο δεξιό μπακ της Βαγιαδολίδ, Ιβάν Φρεσνέντα, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

To Top