Μπαρτσελόνα: Ξανά για Λαουτάρο, η Ίντερ θέλει ανταλλαγή

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του Λαουτάρο Μαρτίνες έχει εκφράσει η Μπαρτσελόνα με την Ίντερ να είναι πρόθυμη για μία πιθανή ανταλλαγή παικτών.

Το καλοκαίρι του 2020 ο Λαουτάρο Μαρτίνες βρέθηκε πολύ κοντά σε μία μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι επαφές και οι συζητήσεις δεν οδήγησαν ποτέ σε οριστική συμφωνία των δύο πλευρών.

Κάθε άλλο παρά το μετάνιωσε ωστόσο ο Αργεντινός επιθετικός, που παρέμεινε στην Ίντερ και πανηγύρισε τον τίτλο, με τους “νερατζούρι” να ανεβαίνουν στην κορυφή της Serie A έπειτα από 11 χρόνια.

Δύο χρόνια αργότερα, η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τη SPORT, σκέφτεται να επανέλθει για τον 24χρονο, τη στιγμή μάλιστα, που η Μπάγερν ετοιμάζεται να καθίσει τις επόμενες εβδομάδες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, προκειμένου να τον πείσει να μείνει στο Μόναχο και να μην αποχωρήσει για τη Βαρκελώνη.

Από τη μεριά της η Ίντερ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι διατεθειμένη να τον ανταλλάξει με κάποιον παίκτη των “μπλαουγκράνα”, καθώς θεωρεί πως δεν δικαίωσε τις προσδοκίες της.

Ο ιταλικός σύλλογος τον κοστολογεί περίπου στα 70-80 εκατ. ευρώ, όμως το κόστος μπορεί να μειωθεί σημαντικά εάν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν για ανταλλαγή.

 

To Top