Μπαρτσελόνα: Οι οικονομικές απαιτήσεις της Σίτι απομακρύνουν τον Κανσέλο

Τα 40 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Μάντσεστερ Σίτι για την πώληση του Ζοάο Κανσέλο καθιστούν δύσκολη την παραμονή του στη Μπαρτσελόνα που προτιμά να τον κρατήσει ξανά ως δανεικό.

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ζοάο Κανσέλο στη Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος αμυντικός αγωνίζεται ως δανεικός τη φετινή περίοδο στους Μπλαουγκράνα και έχει καταφέρει να πείσει τη διοίκηση με τις εμφανίσεις του, όμως η παραμονή του στη Βαρκελώνη μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται.

Αν και ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα δημόσια πως θέλει να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, οι οικονομικές απαιτήσεις της Μάντσεστερ Σίτι περιπλέκουν τα πράγματα.

Σύμφωνα με τη «Sport», οι Πολίτες θέλουν να βγάλουν σε… δημοπρασία τον 29χρονο και ζητούν 40 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του, ποσό που η Μπαρτσελόνα δεν προτίθεται να πληρώσει.

Αντίθετα οι Μπαλουγκράνα θέλουν να κλείσουν μια νέα συμφωνία για ανανέωση του δανεισμού του Πορτογάλου, πρόταση ωστόσο που για την ώρα δεν βρίσκεται στα πλάνα των Άγγλων.

Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που ο Κανσέλο έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον από ομάδες της Premier League και της Σαουδικής Αραβίας που αναμένεται να μπουν στη μάχη με προτάσεις αγοράς το καλοκαίρι.

To Top