Μπαρτσελόνα: Ο Ανρί ισχυρός υποψήφιος για αντί-Βαλβέρδε!

Ο Τιερί Ανρί γεμίζει όλα τα κουτάκια με τα οποία οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θ’ αναζητήσουν τον διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε αν εκείνος δεν συνεχίσει στον πάγκο μετά το καλοκαίρι!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής Sport, ο νυν προπονητής της Impact Montreal έχει χαρακτηριστικά τα οποία εκτιμούν τρομερά οι «μπλαουγκράνα» και βάσει των οποίων κατατάσσουν τον Γάλλο τεχνικό πολύ ψηλά στη λίστα που έχουν δημιουργήσει και την οποία θα εξετάσουν αν χρειαστεί, τους επόμενους μήνες.

Η σχέση του με τον νυν αθλητικό διευθυντή του κλαμπ, Ερίκ Αμπιντάλ, η πολύ καλή επαφή που έχει με σημαντικές μονάδες της ομάδας όπως οι Μέσι, Μπουσκέτς και Πικέ, η τρομερή γνώση της αγγλικής γλώσσας για να επικοινωνεί, η αγάπη του για τη Μπαρτσελόνα, για την οποία έχει τονίσει «αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο και δεν συμπαθείς αυτή την ομάδα, τότε έχεις πρόβλημα» και η σοβαρότητα που εκπέμπει, αρέσουν πολύ στους Καταλανούς.

Όλα αυτά, θα ληφθούν υπόψιν όταν πλέον ξεκαθαρίσει το θέμα με την παραμονή ή όχι του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θέλει να μιλήσει με την ομάδα στο φινάλε της σεζόν, σε αντίθεση με τους διοικούντες που θέλουν απάντηση μέχρι τον Απρίλη…

To Top