Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι δεν θέλει να πουληθεί ο Κοουτίνιο

Ο Φελίπε Κοουτίνιο είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Μπαρτσελόνα, κάτι που βρίσκει κάθετα αντίθετο τον Λιονέλ Μέσι.

Μετά από μόλις ένα χρόνο παρουσίας στην Μπαρτσελόνα, ο Φελίπε Κοουτίνιο δόθηκε πέρσι δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ φέτος φέρεται να βρίσκεται στους υπό παραχώρηση παίκτες των μπλαουγκράνα.

Το γεγονός πως δεν κατάφερε να “μπει στα παπούτσια” του Νεϊμάρ έπαιξε τον ρόλο του προκειμένου να δοθεί δανεικός στον γερμανικό σύλλογο, την ώρα που η Τσέλσι, η Νιούκαστλ, η Έβερτον και η Λέστερ φέρονται να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο για το φετινό καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα όμως, το Athletic αναφέρει πως ο Λιονέλ Μέσι είναι κάθετα αντίθετος στην πώληση του 27χρονου επιθετικού. Κι αυτό γιατί πιστεύει στο ταλέντο και τις δυνατότητές του, κάτι που ενδεχομένως δεν ισχύει για τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Στο εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνεται η… προτίμηση του αρχηγού των μπλαουγκράνα προκειμένου να παραχωρηθεί ο Ουσμάν Ντεμπελέ και να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Φελίπε Κοουτίνιο. Άποψη που φέρονται να ενστερνίζονται κι άλλοι “παλιοί” στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα.

To Top