Μπαρτσελόνα: Ο Μπεγιερίν είναι το μπακ απ του Μενιέ

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να φέρει τον Τόμας Μενιέ στην Βαρκελώνη, όμως έχει προετοιμάσει και back up επιλογή, αυτή του Μπεγιερίν, σε περίπτωση που δεν τα βρει με την Ντόρτμουντ.

Οι Καταλανοί προσπαθούν να κλείσουν τον Τόμας Μενιέ για να ενισχυθούν στην θέση του δεξιού μπακ, όμως επειδή δεν θέλουν να δαπανήσουν πολλά χρήματα, οι διαπραγματεύσεις με τους γερμανούς έχουν δυσκολέψει.

Αυτό έχει οδηγήσει τον Τσάβι και το επιτελείο του να δουλεύει παράλληλα και μία δεύτερη εναλλακτική επιλογή, αυτή του Έκτορ Μπεγιερίν, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo. Ο 27χρονος Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Άρσεναλ και δεν υπολογίζεται για φέτος από τον Μικέλ Αρτέτα. Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπέτις έχοντας 32 συμμετοχές με πέντε ασίστ και περισσότερα από 2.500 αγωνιστικά λεπτά.

Ο ίδιος ο Μπεγιερίν βλέπει με πολύ θετικό μάτι μία ενδεχόμενη επιστροφή στην Μπαρτσελόνα, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, και είναι διατεθειμένος να ρίξει αρκετά τις απολαβές του για να συμβεί αυτό.

To Top