Μπαρτσελόνα: Προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το 2023 στον Μέσι και αισιοδοξεί

Την προσφορά συμβολαίου προς τον Λιονέλ Μέσι χρονικής διάρκειας μέχρι το 2023 ετοιμάζουν οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι αισιοδοξούν για το «ναι» του Αργεντινού άσου.

Όπως μεταφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και τις ρήτρες στο συμβόλαιο που θα προσφέρουν στον ηγέτη της ομάδας τους και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο αυτό θα είναι διετούς διάρκειας, ήτοι έως το 2023.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ρομάνο, στις τάξεις των Καταλανών επικρατεί αισιοδοξία για το «ναι» του Αργεντινού άσου, ο οποίος μένει ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου, μετά τις συζητήσεις σε καλό κλίμα που υπήρξαν με τους ατζέντες του, τους δικηγόρους του και τον πατέρα του, Ζόρζε Μέσι.

Εξάλλου, όπως προκύπτει από το σχετικό ρεπορτάζ, ο Μέσι έχει εκτιμήσει το νέο πρότζεκτ και τις μεταγραφικές κινήσεις από πλευράς Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα την απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο (υπενθυμίζεται ότι ανακοινώθηκαν και οι Γκαρθία και Έμερσον), καθώς και την επικείμενη υπογραφή του Τζίνι Βαϊνάλντουμ.

To Top