Μπαρτσελόνα: Πωλητήριο σε Ντεστ, ενδιαφέρεται η Γιουνάιτεντ

Η Μπαρτσελόνα θέλει να απαλλαγεί από τον Σερζίνιο Ντεστ και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρησή του, σύμφωνα με την ισπανική SPORT. Οι Ισπανοί ζητούν 20 εκατ. ευρώ, οι Άγγλοι προσφέρουν τρία λιγότερα.

Η Μπαρτσελόνα έχει ως προτεραιότητα την πώληση ορισμένων ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται για να λύσει το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και μεταξύ άλλων έχει ως στόχο την πώληση του Σερζίνιο Ντεστ.

Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός έχει ειδοποιηθεί για την επιθυμία των μπλαουγκράνα να τον παραχωρήσουν, με τον ίδιο στην αρχή να φέρνει αντιρρήσεις, αλλά στη συνέχεια να αποδέχεται το γεγονός πως μόνο αλλού θα βρει χρόνο συμμετοχής.

Η ισπανική SPORT μάλιστα, με δημοσίευμά της την Τετάρτη (17/8) ανέφερε πως οι Καταλανοί βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του.

Οι δύο πλευρές συζητούν είτε για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι είτε απευθείας μεταγραφή. Οι Άγγλοι μπορούν να προσφέρουν ένα ποσό της τάξεως των 17 εκατ. ευρώ, την ώρα που η Μπαρτσελόνα ζητά περίπου 20 εκατομμύρια.

Ο Ντεστ έχει συνεργαστεί ξανά με τον Έρικ τεν Χαχ στον Άγιαξ και αντιμετωπίζει θετικά μια ενδεχόμενη μετακόμηση στο Όλντ Τράφορντ. Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ έχει στα πλάνα της ακόμη έναν παίκτη γι’ αυτή τη θέση, χωρίς να έχει διαρρεύσει άλλο όνομα.

Ο Σερζίνιο Ντεστ βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα από το 2020. Αποκτήθηκε από τον Άγιαξ αντί των 21 εκατ. ευρώ και την περυσινή σεζόν μέτρησε 31 εμφανίσεις και τέσσερις ασίστ.

To Top