Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Εν αναμονή της απόφασης για την ημερομηνία του Clasico

Η Μπαρτσελόνα, όπως ήταν αναμενόμενο, διατύπωσε και γραπτώς την άρνησή της να αλλάξει έδρα το πρώτο Clasico της σεζόν, και άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όπως είναι γνωστό, λόγω του πολιτικού αναβρασμού που επικρατεί στην Καταλονία, το Clasico μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου στο Καμπ Νου είναι πάρα πολύ πιθανό να αλλάξει ημερομηνία.

Χθες, τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνονταν αντίθετες με την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι σχετικά με την αλλαγή έδρας, να γινόταν δηλαδή το ματς κανονικά στις 26/10, αλλά στη Μαδρίτη, στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Το πρωί της Πέμπτης, η Μπαρτσελόνα κατέθεσε και γραπτώς τις αντιρρήσεις της στην πιθανότητα αλλαγής της έδρας, και ενώ αναμένεται και η επίσημη γραπτή τοποθέτηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η απόφαση των ποδοσφαιρικών Αρχών της Ισπανίας για την ημερομηνία του Clasico (από τη στιγμή που διατυπωθούν γραπτώς και επισήμως οι στάσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων) αναμένεται άμεσα καθώς όπως επισημαίνουν τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε εντός της σημερινής ημέρας είτε την Παρασκευή.

Όπως προσθέτουν τα ρεπορτάζ από χθες, η πιο πιθανή ημερομηνία του Clasico στο Καμπ Νου είναι η 18η Δεκεμβρίου.

To Top