Μπαρτσελόνα σε Παρί για Ράκιτιτς: «Δεν διαπραγματευόμαστε, τη ρήτρα ή τίποτα»

Οι «μπλαουγκράνα» δεν είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη παραχώρηση του Ιβάν Ράκιτιτς. Θέλουν τα χρήματα της ρήτρας ή τίποτα. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν… γλυκοκοιτάζει τον Ιβάν Ράκιτιτς της Μπαρτσελόνα, όμως η απάντηση των Καταλανών στη γαλλική ομάδα είναι κατηγορηματική: «δεν διαπραγματευόμαστε, δώστε τα 125 εκατ. ευρώ της ρήτρας αν θέλετε τον παίκτη».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί τον Κροάτη ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας και το τελευταίο που θα ήθελε είναι να τον χάσει. Βέβαια αν η Παρί πληρώσει, τελικά, τη ρήτρα του παίκτη, οι «μπλαουγκράνα» δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα γι’ αυτό.

Πάντως, οι Γάλλοι έχουν θέματα λόγω του finanacial fair play, μετά από τις μεταγραφές των Νεϊμάρ και Εμπαπέ, οπότε θεωρητικά μοιάζει απίθανο να δώσει 125 εκατ. για τον Ράκιτιτς. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πουλήσει κάποιον άλλο παίκτη.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι σχέσεις των δύο κλαμπ δεν είναι και οι καλύτερες, μετά από την μεταγραφή του Νεϊμάρ για 222 εκατ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί, κάτι που ακόμα δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί η «Μπάρτσα». Αυτό σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις δεν θα γίνονταν, ούτως ή άλλως σε καλό κλίμα.

To Top