Μπαρτσελόνα: Στο “σφυρί” ο Γκριεζμάν για να φέρει πίσω Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο “σφυρί” τον Αντουάν Γκριεζμάν με στόχο να μπορέσει να φέρει πίσω τον Νεϊμάρ. Δείτε τι αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Sport”.

Τον Ιούλιο του 2019 η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης αντί του ποσού των 120.000.000 ευρώ. Είχε βάλει μάλιστα ρήτρα 800 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Γάλλου, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει φέτος 37 συμμετοχές και έχει πετύχει 14 γκολ.

Ο 29χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, δεν έχει κατορθώσει να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν από αυτόν και σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα “Sport” η Μπάρτσα τον βγάζει στο “σφυρί” για να καλύψει την επένδυση που έγινε αλλά και για έναν ακόμη, σοβαρό, λόγο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νεϊμάρ. Όπως σημειώνεται, το “ναι” του Βραζιλιάνου θα προκαλέσει επανάσταση στην Ευρώπη. Ο επιθετικός της Παρί θέλει να γυρίσει στους “μπλαουγκράνα” και να σμίξει ξανά με τον Μέσι. To συμβόλαιό του στην ομάδα της Γαλλίας λήγει το 2022 και φέτος σε 22 ματς έχει σημειώσει 18 γκολ.

 

To Top