Μπαρτσελόνα: Συνεχίζεται το μυστήριο με τον Μίροτιτς

Ο Νίκολα Μίροτιτς θα μείνει εκτός κι από το παιχνίδι με τη Φουενλαμπράδα, λόγω προσωπικού προβλήματος. Ουδεμία διαρροή για το τι συμβαίνει.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν υπολογίζει στον Νίκολα Μίροτιτς. Ο 27χρονος φόργουορντ κόπηκε την τελευταία στιγμή από τη δωδεκάδα του αγώνα με την Μπάγερν για την EuroLeague, παρά το γεγονός πως είχε ακολουθήσει την ισπανική αποστολή στη γερμανική πόλη.

Τώρα, η Μπαρτσελόνα με νεότερη ενημέρωση εξήγησε πως ο παίκτης δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση με τη Φουενλαμπράδα για τη Liga Endesa.

Δίχως μάλιστα να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες, επικαλέστηκαν ξανά τους προσωπικούς λόγους του παίκτη, όπως είχαν κάνει πριν από τρεις ημέρες.

Θυμίζουμε πως εκτός δράσης για την Μπαρτσελόνα βρίσκονται επίσης ο Μπράντον Ντέιβις (τραυματίας), ο Βίκτορ Κλαβέρ (τραυματίας) και ο Κάιλ Κούριτς (προληπτικά λόγω κορονοϊού).

Όπως και να έχει, από το Palau Blaugrana δεν έχει διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία εδώ και μερικές ημέρες για το τι συμβαίνει με τον 29χρονο φόργουορντ, ο οποίος φέτος έχει 16.8 πόντους (με 35.1% στα τρίποντα), 6.6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 25’56” συμμετοχής στην EuroLeague.

To Top