ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Μπασκετική κόντρα Άρη – ΠΑΟΚ για καλό σκοπό, να γίνει θεσμός”

O Ιωακείμ Αραμπατζής που πήρε την πρωτοβουλία να διοργανωθεί φιλικό μεταξύ φίλων Άρη και ΠΑΟΚ ανέπτυξε το σκεπτικό αυτής της ιδέας που θέλει να γίνει θεσμός.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μιλώντας στο Yellow Radio 92,8 FM ανέφερε: “Θα μαζευτούμε το Σάββατο στις 19:30 στην ΧΑΝΘ ερασιτέχνες αθλητές φίλοι του Άρη και του ΠΑΟΚ. Ο αγώνας θα είναι για φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θέλουμε να γίνει θεσμός. Έχουμε καλεσμένους μερικούς παλαίμαχους αθλητές. Θα είναι ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος από την ομάδα μας και ο Γιάννης Γιανούλης από τον ΠΑΟΚ. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει, να στηρίξει και τον σύλλογο “Πράξεις-αγάπης””.

Για το αν υπάρχει είσοδος: “Είσοδος δεν θα υπάρχει. Μπορεί να φέρει ο κόσμος τρόφιμα, παιχνίδια και είδη υγιεινής που ο σύλλογος “Πράξεις αγάπης” θα τα μοιράσει στα παιδιά”.

Για το πως γεννήθηκε η ιδέα: “Αγαπάμε και οι δύο τις ομάδες μας, θέλαμε να κάνουμε κάτι πρακτικό. Ειδικά σε αυτές τις εποχές που υπάρχει μία μεγάλη αντιπαράθεση και αντιπαλότητα θέλαμε να κάνουμε κάτι κόντρα στο ρεύμα. Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα καλά από ότι αρνητικά”.

Για το αν η ομάδα των φίλων του Άρη είναι… καλύτερη από αυτή του ΠΑΟΚ: “Θα φανεί στο παρκέ αυτό. Είμαστε νομίζω έτοιμοι εμείς να κατέβουμε στην Α1”.

Για το αν έχουν κληθεί και άλλοι αθλητές: “Έχουμε καλέσει διάφορους παλιούς αθλητές και των δύο ομάδων. Ελπίζω ότι αυτό το εγχείρημα μπορεί να γίνει θεσμός, ακούγεται κλισέ αλλά θέλουμε να στείλουμε ένα μηνυμα ενότητας”.

Για το πως ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα: “Από μικρός είχα τρέλα με τον μπασκετικό Άρη. Είχα πάρα πολύ υλικό και με το facebook είχα αποφασίσει να κάνω μία σελίδα για την ιστορία του συλλόγου. Έχουμε άρθρα από παλιούς αγώνες και παίκτες, του 70‘, του 80’, αφιερώματα για παίκτες και μία γενικότερη προσπάθεια να αναδείξω την ιστορία του συλλόγου”.

Για κάποια ιστορία που έχει μάθει: “Υπάρχουν τόσα πολλά παραδείγματα. Θυμάμαι είχα βρεθεί με έναν παράγοντα του Άρη που μου είχε περιγράψει το πως έγινε η μεταγραφή Παναγιώτη Γιαννάκη στον Άρη, ότι η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική από όσο ξέρει ο κόσμος”.

Για τους αγαπημένους του παίκτες: “Μου άρεσε πάρα πολύ ο Τζέρεμι Μάσεϊ και ο Ράιαν Στακ. Ήταν ξένοι αλλά… ένιωθαν Άρη”.

To Top