ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαστακός: “Επικίνδυνος ο Μπρούνο, πολυεργαλείο ο Σάκιτς! Ομάδα τριάδας ο Άρης”

 Ο πρώην παίκτης του Άρη, αλλά και άλλοτε συμπαίκτης των Μπρούνο και Σάκιτς, Μιχάλης Μπαστακός, μίλησε με αφορμή την μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για τον Διαγόρα Ρόδου στον οποίο βρίσκεται:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γίνεται πολύ σωστή δουλειά. Τα πράγματα είναι πολύ επαγγελματικά, λειτουργούμε σε επίπεδο Super League. Με αυτήν την οργάνωση θα μπορούσαμε να σταθούμε στην πρώτη κατηγορία. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή και θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν έχουμε ταβάνι.

Για τον Μπρούνο:

Ο Μπρούνο είναι ένας παίκτης με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και πάρα πολύ επικίνδυνος. Είχε βρει χρόνο στον Ατρόμητο και είχε παιχνίδια στα πόδια του.

Έχει ποικιλία στο παιχνίδι του και βοηθάει τους υπόλοιπους επιθετικούς. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα, ιδίως στο επιθετικό κομμάτι.

Για τον Εμάνουελ Σάκιτς:

Είναι πολεργαλείο. Ακούραστος. Δεν σταματούσε να τρέχει και να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, είναι δουλευταράς.

Για το πόσο σημαντικό είναι το γκολ για έναν σέντερ φορ:

Αν ξεκινάς με γκολ από τις αρχές είναι διαφορετική η ψυχολογία. Αν δεν βάζεις γκολ νιώθεις κάποια πίεση, αλλά πάντα έχει να κάνει με το τι φάσεις θα δημιουργήσει η ομάδα.

Για τον Μήτρογλου:

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που η κλάση και η πορεία του τα λέει όλα. Το γκολ δεν ξεχνιέται με τίποτα.

Για τον Άρη:

Ο Άρης είναι μία ομάδα που παίζει στρωτό και καλό ποδόσφαιρο. Είναι ομάδα για τριάδα. Μου αρέσει που βγάζει πολύ πάθος σε όλα τα παιχνίδια που έχω δει. Μου αρέσει που έχει την μπάλα στην κατοχή του συνέχεια.

To Top