ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαστακός: “Ισως δεν… κούμπωσα στον Άρη, χρειάζεται εμπιστοσύνη στον Παντελίδη”

Ο Μιχάλης Μπαστακός ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής και πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και μίλησε τόσο για τους “κιτρινόμαυρους”, όσο και για τον Σάββα Παντελίδη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

-Για το χθεσινό γκολ:

Χρειαζόμουν το γκολ για ψυχολογικούς λόγους. Το κορυφαίο είναι ότι καταφέραμε και κερδίσαμε έναν αήττητο αντίπαλο.

-Για την εικόνα:

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και μας βγήκαν κάποιες φάσεις.

-Για το πως έγινε η φάση:

Ήμουν στη φάση σαν σέντερ φορ που έπρεπε και σκόραρα.

-Για το τι σημαίνει το χθεσινό γκολ:

Μου δίνει κίνητρο και ψυχολογία να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται με την ομάδα της Παναχαϊκής. Επειδή είναι ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα με σιγουριά. Είναι ένα πλεονέκτημα η νίκη μας με τον Π.Α.Ο.Κ. Γιατί να μην το πιστέψουμε. Θα πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις.

-Για τον στόχο της Παναχαϊκής:

Είναι κρίμα να παιδεύεται ο κόσμος μας στην Β εθνική. Έχουμε το υλικό και προπονητικό επιτελείο. Πιστεύω θα το πιστέψουμε μέχρι τέλους. Στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται να τα παρατήσεις, θα παλέψεις μέχρι τέλους.

-Για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε:

Δεν μου αρέσει να τα παρατάω. Θέλω να δουλεύω καθημερινά και ό,τι είναι να δώσει η μοίρα θα το δώσει.

-Για το τι πήγε λάθος με τον Άρη:

Έφυγα από μια μεγάλη ομάδα και πήγα σε μία άλλη με τεράστιο λαό. Ίσως δεν κούμπωσα σωστά στην ομάδα του Άρη. Δεν πρόλαβα να δείξω αυτά που ήθελα. Πίστευα ότι έχω να δώσω πάρα πολλά στον Άρη και ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου.

-Για το αν παρακολουθεί τον Άρη:

Εννοείται ότι παρακολουθώ. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Πιστεύω ότι μέρα με την μέρα θα γίνεται όλο και καλύτερη η ομάδα. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο ο κόουτς για να φτιάξει την ομάδα. Αν του δοθεί χρόνος η ομάδα θα ανταπεξέλθει και θα παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

-Για τον Άρη γενικά φέτος:

Έκανε ένα καλό ξεκίνημα με καλούς παίκτες. Κάπου χάθηκε όλο αυτό, αλλά πιστεύω ότι με υπομονή θα ξαναγυρίσει. Εκεί στην Θεσσαλονίκη ο κόσμος δεν έχει μεγάλη υπομονή με τις ομάδες. Νομίζω ότι μπορεί να προλάβει και να πετύχει τους στόχους του ο Άρης. Τον Παντελίδη τον είχα και στον Ηρακλή και έχω μια άποψη.

-Για τον Παντελίδη:

Όλοι τότε είχαν πει ότι ο Ηρακλής είχε πέσει αγωνιστικά, αλλά καταφέραμε και μείναμε στην κατηγορία με τον κόουτς να είναι ο καπετάνιος της ομάδας μας.

-Για το πρωτάθλημα γενικά:

Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα φέτος. Υπάρχουν ομάδες ποιοτικές στο φετινό πρωτάθλημα. Γενικά είναι λίγο περίεργα τα πρωταθλήματα και στις δύο κατηγορίες αυτή τη χρονιά.

-Για τις επαφές του με τον Άρη:

Οι περισσότεροι παίκτες από πέρυσι έχουν φύγει. Έχω μια επαφή με τον τερματοφύλακα, τον Αναγνωστόπουλο.

-Για τους προσωπικούς του στόχους:

Στόχος μου είναι αυτή τη στιγμή να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε στο πρωτάθλημα. Σίγουρα κοιτάω να επιστρέψω στην Σούπερ Λιγκ όσο πιο γρήγορα γίνεται.

To Top