Μπαταγιάννης: “Ο Μυροφορίδης ανέβαζε ομάδες με δυσθεώρητα μπάτζετ”

Θέση για όλους και για όλα πήρε ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων Δημήτρης Μπαταγιάννης, ο οποίος σε συνέντευξη του έκανε λόγο για δημοσίους υπαλλήλους στην ομάδα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αναδιάρθρωση.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

«Ο Μυροφορίδης είναι αυτός που γνωρίζουμε όλοι μας και ξέρουμε και ακριβώς τι πρεσβεύει. Θεωρώ ότι σε μένα κοντά δε θα μπορούσε να είναι ο κ. Μυροφορίδης. Θα μπορούσε να είναι σε κάποιον άλλο πρόεδρο. Εγώ θέλω να κάνω μία ομάδα ποδοσφαιρικά, να έχει στόχους. Το να κάνω μία ομάδα με ένα μπάτζετ που αύριο δε θα μπορούμε να το μαζέψουμε σε μία τυχόν αποτυχία του Χ, Ψ, Μυροφορίδη είναι κάτι που δεν το ήθελα. Ο κ. Μυροφορίδης τέσσερις χρονιές που ανέβασε ομάδες στη Super League έπαιζε με μπάτζετ δυσθεώρητα.

Ο Άρης αν δεν έβγαινε φέτος ήταν να πάρει ο πρόεδρός του το αεροπλάνο και να φύγει. Εγώ δε συντηρούμαι από το ποδόσφαιρο. Συντηρώ το ποδόσφαιρο. Τώρα η Λαμία δεν ανέβηκε με τον Μυροφορίδη. Στον Απόλλωνα το πάλεψε, τον βοήθησαν και οι συγκυρίες. Ο ΟΦΗ φέτος είχε Μυροφορίδη; Η Λαμία πέρυσι είχε; Δε θεωρώ ότι οι ομάδες αγοράζονται, αλλά χτίζονται. Εάν η ομάδα παίξει στη Super League με την αναδιάρθρωση δε θα μείνει εκεί ένα χρόνο, αλλά μόνιμα».

To Top