ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπελ: “Με την ίδια ενέργεια που είχαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ”

Ο Γκάρι Μπελ, μαζί με τον Κάιλ Γουίβερ, ξέρουν καλύτερα από τον καθένα την Ζιέλονα Γκόρα, γιατί την αντιμετώπισαν πέρσι στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Ο Μπελ στις δηλώσεις του στη media day επεσήμανε αρχικά πως “παίζουν καλά μεταξύ τους, ξέρουν πως να παίζουν, γιατί είναι αρκετό καιρό μαζί, έχουν συνοχή και ομοιογένεια. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια ενέργεια που είχαμε σαν ομάδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Και εγώ και ο Κάιλ είπαμε πράγματα για την Ζιέλονα Γκόρα, γιατί τους παίξαμε πέρσι και ξέρουμε τους παίκτες. Έχουν γίνει οι σχετικές επισημάνσεις… Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

Για τον κόσμο τόνισε πως “ελπίζω να είναι και πάλι γεμάτο το γήπεδο και να βγάλουμε εμείς ομαδικό πνεύμα. Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να κάνουμε με τη βοήθειά τους το ίδιο και με τη Ζιέλονα Γκόρα…”.

Για την αντίδραση της ομάδας μετά το στραπάτσο στην Αμαλιάδα σχολίασε: “Είδαμε σχεδόν όλο το παιχνίδι, αυτά που κάναμε λάθος και αυτά που κάναμε σωστά. Το κλειδί είναι να παίξουμε σωστά, να παίξουμε σκληρή άμυνα. Εκεί, το πρόβλημα ήταν ότι δεν βγάλαμε ενέργεια, αυτό θα πρέπει να κάνουμε αύριο. Πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, αυτό προσπαθούν να κάνουν οι καλές ομάδες. Εγώ και ο Κιθ (Μπένσον) είμαστε εδώ μια βδομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο”.

To Top