ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπελ: “Ο προπονητής αποφασίζει, εγώ έχω αυτοπεποίθηση…”

Ο Άρης χρειαζόταν έναν παίκτη να βγει μπροστά και να πάρει επιθέσεις πάνω του. Το έκαναν δύο χθες. Ο Γκάρι Μπελ ήταν ο ένας, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν ο άλλος.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε μετά τη σπουδαία νίκη επί της Αβελίνο πως “είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε μετά από συνεχόμενες ήττες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα, να προχωρήσουμε και να δούμε την συνέχεια των υποχρεώσεών μας”.

Για το ότι βγήκε μπροστά σχολίασε πως “πρέπει πάντα να είμαι έτοιμος, είμαι επαγγελματίας, άρα πρέπει να το κάνω αυτό. Δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν τα προηγούμενα αποτελέσματα, όποια κι αν είναι αυτά. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Όποτε μου έρχεται η μπάλα στα χέρια να κάνω στην σωστή προσπάθεια, να σουτάρω και να ευστοχήσω, για να βοηθήσω την ομάδα μου”.

Σε ερώτηση για τον αγώνα με τον Φάρο Λάρισας για το πρωτάθλημα υποστήριξε πως ‘θα κάνουμε την αποκατάστασή μας και θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε και το παιχνίδι του Σαββάτου”, ενώ για το ότι παίζει αρκετές φορές και ως πλέι μέικερ είπε: “Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει το τι θα γίνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Εγώ έχω και την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι την ομάδα”.

To Top