Μπενζεμά: «Δεν θα άλλαζα τα τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ για ένα Μουντιάλ»

Κανένα δίλημμα μεταξύ Τσάμπιονς Λιγκ και Μουντιάλ δεν έχει ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός απάντησε σε ερωτήσεις θαυμαστών του στο κανάλι του στο YouTube και μεταξύ άλλων είπε πως είναι πολύ χαρούμενος που έχει κατακτήσει τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2014,2016,2017,2018) και πως ,αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, δεν θα αντάλλαζε αυτές τις κούπες για ένα Μουντιάλ με τη Γαλλία.

«Είμαι πολύ περήφανος που έχω κερδίσει τόσα πολλά και σημαντικά τρόπαια με μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τις κούπες αυτές. Δεν θα άλλαζα για κανένα λόγο τα Τσάμπιονς Λιγκ που έχω πάρει για ένα Μουντιάλ» είπε χαρακτηριστικά ο 32χρονος παίκτης.

Σε ό, τι αφορά τη «Χρυσή Μπάλα» ο Μπενζεμά ήταν ειλικρινής και είπε πως « από τότε που είμαι έφηβος σκέφτομαι τη «Χρυσή Μπάλα». Το συγκεκριμένο βραβείο είναι πάντα στο μυαλό σου όταν είσαι επαγγελματίας και ανταγωνιστικός. Παρόλα αυτά προσωπικά δεν μου έχει πειράξει το μυαλό το ότι δεν την έχω κερδίσει ως τώρα».

Όσον αφορά τον κορυφαίο συμπαίκτη που είχε ποτέ στην καριέρα του, ο Μπενζεμά δεν ήταν σίγουρος ποιον να διαλέξει. «Έχω παίξει με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και είμαι πολύ τυχερός για αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να επιλέξω τον καλύτερο από όλους αυτούς. Κριστιάνο Ρονάλντο, Ραούλ, Κακά, Σέρχιο Ράμος. Εξαιρετικοί παίκτες. Δεν μπορώ να διαλέξω έναν» τόνισε χαρακτηριστικά ο παίκτης της Ρεάλ.

Ακόμα ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ τη φετινή σεζόν αποκάλυψε ποια ήταν τα είδωλά του όταν ήταν παιδί. « Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο Ναζάριο. Απίστευτοι παίκτες» επισήμανε ο Μπενζεμά.

To Top