Μπενζεμά με 2.87, Champions League με προσφορά* στη Stoiximan

Ώρα εκδίκησης για τη Νάπολι κόντρα στη Μίλαν, απόλυτο φαβορί η Ρεάλ απέναντι στην απογοητευτική Τσέλσι

Ο ιταλικός εμφύλιος της Τετάρτης παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Μίλαν υποδέχεται τη Νάπολι, σε μια κόντρα με κάμποσα ερωτήματα. Οι «ροσονέρι» πρόσφατα συνέτριψαν τη Νάπολι με σκορ 4-0 μέσα στο «Diego Maradona», εντούτοις βρίσκονται 22 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους της Serie A «παρτενοπέι», συνεπώς το στοίχημα πρωτάθλημα δεν υπάρχει στους στόχους της.

Ακολούθησε το εντός 0-0 με την Έμπολι, έτσι η ομάδα του Πιόλι έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί από την 5η Ίντερ. Είναι 4η, στο +1 και η συνέχεια αναμένεται αρκετά δύσκολη. Στην φάση των 16 του Champions League η Μίλαν ζορίστηκε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο της Τότεναμ. Υπερασπίστηκε το 1-0 του Μιλάνου στη ρεβάνς του Λονδίνου, με το τελικό 0-0 να της δίνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Champions League με προσφορά* στη Stoiximan

Η Νάπολι είναι καταπληκτική φέτος και το μόνο που τη χωρίζει από την κατάκτηση του τίτλου στην Ιταλία είναι ο… χρόνος. Εννέα στροφές πριν το φινάλε βρίσκεται στο +16 από τη 2η Λάτσιο και είναι δεδομένο πως θα κόψει πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος. Η επίθεση της είναι ασυγκράτητη και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι και αξιόπιστη ανασταλτικά.

Έκανε περίπατο στους 16 απέναντι στην Άιντραχτ, την οποία απέκλεισε με το συνολικό 5-0. Κβαρατσχέλια, Όσιμεν, Ρασπαντόρι, Σιμεόνε, Λοσάνο, προσφέρουν βάθος και απίστευτη ποιότητα στη γραμμή κρούσης. Και η πρόσφατη συντριβή από τη Μίλαν θα είναι σίγουρα ένα έξτρα κίνητρο για τους «παρτενοπέι».

Η Νάπολι είναι ξεκάθαρα ανώτερη και το πρόσφατο 4-0 υπέρ της Μίλαν λέει… ψέμματα για τη δυναμική των δύο ομάδων. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Over 2,5 οφσάιντ σε απόδοση 4.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στο «Santiago Bernabeu» η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Τσέλσι. Η ομάδα του Αντσελότι είναι… σεσημασμένη στο Champions League και μοιάζει ικανή να επαναλάβει τον περσινό της θρίαμβο. Διέλυσε τη Λίβερπουλ στη φάση των 16 με το συνολικό 6-3 και δεδομένα πάει με τον αέρα του απόλυτου φαβορί στα διπλά ματς με τους Λονδρέζους για τα προημιτελικά.

Στη La Liga ωστόσο μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ έχασε κάθε ελπίδα για τον τίτλο, αφού είναι πια στο -12 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και με ματς περισσότερο. Πρόλαβε πάντως να κάνει γερό χουνέρι στους «μπλαουγκράνα» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Ηττήθηκε 1-0 στο «Bernabeu» αλλά στη ρεβάνς του «Camp Nou» έστησε πάρτι πρόκρισης με το εκκωφαντικό 4-0!

Super Ενισχυμένη: Στο 2.87 από 2.25 να σκοράρει ο Μπενζεμά και να κερδίσει η Ρέαλ

Η Τσέλσι διανύει μια τραγική σεζόν. Απέλυσε τον Τούχελ για τα να πάει στη λύση του Πότερ, που με τη σειρά του απέτυχε και άφησε τα ηνία στον Λάμπαρντ. Απορίας άξιον πως γίνεται να έχει τέτοια εικόνα, έχοντας ξοδέψει δεκάδες εκατ. ευρώ σε μεταγραφές, για ένα ρόστερ που έχεις τρεις λύσεις πρώτης γραμμής σε κάθε θέση!

Εντούτοις στην Premier League έχει ήδη αποτύχει, καθώς είναι 11η με 39 βαθμούς και δεν προλαβαίνει καν να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στους 16 του Champions League απέκλεισε την Ντόρτμουντ, καθώς στη ρεβάνς του Λονδίνου επικράτησε 2-0 ανατρέποντας την ήττα 1-0 του πρώτου ματς στη Βεστφαλία.

Εντελώς αναξιόπιστη η Τσέλσι, κόντρα σε μια ομάδα που παίζει στα δάχτυλα τη διοργάνωση. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Under 3,5 γκολ & Τσέλσι Over 2,5 κάρτες σε απόδοση 4.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

To Top