Χωρίς κατηγορία

Μπενζεμά: «Τόσα χρόνια λένε για άλλους επιθετικούς, η πόρτα μου ανοιχτή για ανανέωση»

Δεν ανησυχεί με τα σενάρια απόκτησης επιθετικού από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος είναι ανοιχτός για ανανέωση του συμβολαίου του.

Συνηθισμένος από τα διαρκή σενάρια, τα οποία θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να κινείται για παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Δεν είναι στο κλαμπ. Βρίσκομαι πολλά χρόνια εδώ και κάθε μήνα αναφέρονται σε άλλους επιθετικούς και σε άτομα που μπορούν να βάλουν πολλά γκολ. Είναι νέος και προσφέρει πολλά στην ομάδα του. Πρέπει να δουλέψει περισσότερο για την ομάδα του και αν κάποια μέρα έχει την ευκαιρία και έρθει εδώ, τότε ας είναι», τόνισε χαρακτηριστικά ο σέντερ φορ των «μερένχες» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει του αγώνα ρεβάνς της ομάδας του με την Αταλάντα για τους «16» του Champions League (16/3, 22:00).

Ταυτόχρονα, ο 33χρονος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται από το 2009 στη Ρεάλ, δήλωσε ανοικτός σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Το πηγαίνω μέρα-μέρα. Απολαμβάνω κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2022, ωστόσο η πόρτα μου είναι ανοιχτή αν ο πρόεδρος θέλει να με ανανεώσει. Η Ρεάλ είναι το καλύτερο κλαμπ στον κόσμο», ανέφερε ο Μπενζεμά.

Τέλος, σχολίασε και την κουβέντα που έχει σηκωθεί για πιθανή επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα του. «Έκανα πολλά μαζί του, πολλά γκολ και ασίστ. Βρίσκεται σε άλλο κλαμπ τώρα. Δεν είμαι ο πρόεδρος ή ο προπονητής. Δεν γνωρίζω αν είναι χαρούμενος ή όχι στη Γιουβέντους. Να παίξω πάλι μαζί του… Πάντα ήταν καλός μαζί μου και πάντα σκοράρει», ολοκλήρωσε ο σέντερ φορ της «Βασίλισσας».

To Top