Οι εξελίξεις στην Μπενφίκα για τη διαδοχή του Ζοσέ Μουρίνιο, τι αναφέρει η Record για τις διαπραγματεύσεις με τον Μάρκο Σίλβα.
«Ναυαγεί», όπως όλα δείχνουν, η μετακόμιση του Μάρκο Σίλβα στην Μπενφίκα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Record «το σχοινί έσπασε οριστικά» ανάμεσα στην ομάδα της Λισσαβόνας και τον Πορτογάλο τεχνικό της Φούλαμ, που οι «αετοί» έβλεπαν ως την κατάλληλη λύση για να διαδεχθεί τον Ζοσέ Μουρίνιο. Οι οικονομικές διαφορές αποτελούν τον βασικό λόγο της ρήξης και αυτή τη στιγμή «θα χρειαστεί μια στροφή 180 μοιρών ώστε να επανεκκινήσουν οι διαπραγματεύσεις», πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Ο σύλλογος του «Ντα Λουζ» αναζητά ήδη εναλλακτικές λύσεις, καθώς η αποχώρηση του Μουρίνιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται δεδομένη. Οι εκλογές του συλλόγου των Μαδριλένων, με υποψήφιους για την προεδρία τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Ενρίκε Ρικέλμε, έχουν προγραμματιστεί για τις 7 Ιουνίου.
Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι οι σχέσεις ανάμεσα στη Μπενφίκα και τον γνωστό ατζέντη Ζόρζε Μέντες είναι πλέον πιο εύθραυστες.
Μετά το τέλος της σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ, ο Μάρκο Σίλβα επέστρεψε στη Λισσαβόνα στις 23 Μαΐου, διατηρώντας τη σιωπή του σχετικά με το μέλλον του.
Υπενθυμίζεται πως η Φούλαμ κατέθεσε στον 48χρονο τεχνικό, πρόταση ανανέωσης με υψηλές αποδοχές, ύψους 7,2 εκατομμυρίων ευρώ.



