Μπεργκ: “Παίξαμε όλοι καλά”

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν για άλλο ένα παιχνίδι ο πρωταγωνιστής στο χορτάρι και ήταν αυτός που “σκότωσε” την άμυνα του Άρη.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε: “Κάναμε καλό παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια ήμασταν καλοί, είχαμε κατοχή της μπάλας και είμαι ευχαριστημένος.

Περίμενα πως θα πετύχαινα παραπάνω από ένα τέρμα σε κάποιον αγώνα. Παίξαμε όλοι καλά. Μετά από ένα ντέρμπι έχεις έναν προβληματισμό για το πώς θα αντιδράσει η ομάδα αλλά όλα πήγαν καλά ήταν σημαντικό που πετύχαμε πολλά γκολ απέναντι σε μια κλειστή άμυνα.

Προτιμώ να σκοράρω αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και όταν δίνω ασίστ, έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Το πιο σημαντικό είναι να δουλεύουμε σκληρά και παίζουμε σαν ομάδα και φυσικά να κερδίζουμε.

Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένει κανείς αλλά εμείς μπορούμε και μένουμε συγκεντρωμένοι και κάνουμε τη δουλειά μας. Προσπαθούμε πάντα να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας.

Έδωσα τη φανέλα σε ένα φίλαθλο που ο προπονητής μου είπε πως αντιμετωπίζει δυσκολίες στη ζωή του και για αυτό του την έδωσα. Είναι όμορφο να κάνεις χαρούμενο έναν άνθρωπο.

Έχουμε μία καινούρια ομάδα αλλά αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι καλύτερα, γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Είμαι πολύ χαρούμενος με την τελευταία εβδομάδα. Λόγω της νίκης με τον Ολυμπιακό, τη νίκη με τον Άρη αλλά και την κλήση στην εθνική ομάδα της χώρας μου”.

 

To Top