ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Μπερδεύτηκαν κάπου στη…. μετάφραση»

Απάντηση του Τμήματος Kick Boxing του ΑΣ Άρης στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

“Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής Scorpion, η οποία απέχει παρασάγγας από την ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε σκοπό να επανέλθουμε (και ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά…), αλλά αυτό έγινε από τη στιγμή που μας δημιουργήθηκε εύλογα η εντύπωση ότι οι διοργανωτές μπερδεύτηκαν κάπου στη…. μετάφραση.

Ουδεμία αναφορά έγινε στο Scorpion -το οποίο επανειλημμένα αποκαλέσαμε σε επίσημες ανακοινώσεις μας «σπουδαία διοργάνωση»- παρά μόνο στη διαιτησία του αγώνα του Πέτρου Σκαφιά με τον Στέφανο Κωνσταντελλόπουλο, όπου εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι αδίκησε κατάφορα τον αθλητή μας και του στέρησε τη νίκη.

Θεωρούμε δε, ότι το Scorpion θα έπρεπε με τη σειρά του να βγάλει ανακοίνωση και να καταδικάζει τα σοβαρά διαιτητικά λάθη που έγιναν, προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό τόσο την ίδια την διοργάνωση όσο και τους αθλητές που συμμετείχαν.

Αν διαβάσει κάποιος προσεκτικά την προηγούμενη ανακοίνωσή μας σε καμία περίπτωση δεν προσπαθήσαμε να δικαιολογήσουμε τον αθλητή μας για την ενέργειά του, απλά παραθέσαμε τα γεγονότα.

Άλλωστε τα ίδια τα γεγονότα αποδεικνύουν το ήθος και την αγωνιστική αξία του Πέτρου Σκαφιά και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να το αμφισβητήσει.

Σε ό,τι αφορά την πρόσκληση-πρόκληση που υπήρξε προς τον αντίπαλό του περί της επιλογής μιας σοβαρής διοργάνωσης και με ξεκάθαρους τους όρους διεξαγωγής της, αυτό σε καμία περίπτωση δεν «φωτογράφιζε» το Scorpion και ήταν καθαρά και μόνο στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι».

Κάτι που έχει κάνει σημαία ο ΑΡΗΣ σε όλα τα αθλήματά του, ένας Σύλλογος με αρχές και αξίες εδώ και 101 χρόνια.

To Top