Μπερνάρ: “Να διατηρήσουμε τη νοοτροπία νικητή”

Ο Μπερνάρ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός “χτίζει” κάτι καλό και σημείωσε ότι πρέπει να διατηρήσει αυτή τη νοοτροπία νικητή που έχει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπερνάρ στην κάμερα της Cosmote TV λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στους “πράσινους” και τον Άρη:

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι μέλος μιας ομάδα η οποία είναι δυνατή, έχει δυναμική και κάθε μέρα βλέπω να βελτιώνεται σ’ αυτά που χρειάζεται βελτίωση. Είμαι κι εγώ μέλος αυτής της διαδικασίας, αυτής της «οικογένειας», αυτού του οικοδομήματος που φτιάχνουμε. Βεβαίως πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τη νοοτροπία που έχουμε όλοι θα προχωρήσουμε μπροστά, για ακόμη μεγαλύτερες και περισσότερες νίκες”.

Για το εάν πιστεύει, έχοντας κάνει πρωταθλητισμό σε διάφορες χώρες, πως η ομάδα διαθέτει το μέταλλο και το χαρακτήρα να το κάνει μέχρι τέλους: “Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία η ομάδα έχει μια δυνατή, μια ισχυρή νοοτροπία, ξέρει τι θέλει. Ξέρει πόσο μεγάλη σημασία έχει να φοράς τη φανέλα αυτής της ομάδας και πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι νίκες. Πράγματι έχουμε θέληση για τις νίκες, βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, το γεγονός πως έχουμε οκτώ νίκες στα οκτώ πρώτα παιχνίδια αυτό δείχνει, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά. Αδιαμφισβήτητα θα πρέπει να διατηρούμε σε κάθε αγώνα, κάθε εβδομάδα τη σκέψη του νικητή, γιατί ξέρουμε πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι νίκες τις οποίες κάνουμε”.

To Top