ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπερτόγλιο: Ένας ρολίστας, που έκανε την διαφορά…

Σε μια ομάδα δεν γίνεται να υπάρχουν μόνο παίκτες πρώτης γραμμής σε άμυνα και επίθεση. Χρειάζεται και ο ρολίστας. Αυτός που θα έρχεται από τον πάγκο, θα είναι ο παίκτης της… λεπτομέρειας και αυτός που θα κάνει την διαφορά όταν απαιτηθεί.

Ένας τέτοιος παίκτης ήταν από την αρχή της χρονιάς για τον Άρη, ο Φακούντο Μπερτόγλιο. Γι αυτό τον λόγο αποκτήθηκε, καθώς με δεδομένο το 4-3-3 με το οποίο “χτίστηκε” κατά βάση η φετινή ομάδα, δύσκολα θα έβρισκε θέση στο αρχικό σχήμα ως εξτρέμ, έχοντας μπροστά του παίκτες όπως οι Γκάμα, Φέτφα και Μαντσίνι. Ακόμα και πιο πίσω, στην μεσαία γραμμή, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος πως θα μπορούσε να προσφέρει ως εσωτερικός μέσος. Το όνομά του στην Ελλάδα, άλλωστε, το έφτιαξε κυρίως, ως ο ποδοσφαιριστής πίσω από τον σέντερ φορ.

Χθες, μπήκε στον αγώνα στο 71΄, αγωνίστηκε ενάντια στην πρώην ομάδα του και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι επτά λεπτά αφότου έγινε αλλαγή και να σκοράρει κιόλας, δέκα λεπτά μετά.

Ιδανικό επίσημο ντεμπούτο και για τον Αργεντινό, ο οποίος αν αξιοποιήσει κατάλληλα την ψυχολογία που πήρε μετά την χθεσινή του εμφάνιση, θεωρείται βέβαιο πως ο ρόλος του θα… μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

To Top