ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπερτόγλιο: “Είμαι έτοιμος να ταΐσω με ασίστ τον Μήτρογλου”

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο μίλησε για τη νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Σμύρνης και το δίδυμο που ετοιμάζεται να σχηματίσει με τον Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sport24.gr:

“Είναι τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί κόντρα σε μία ομάδα που κατά τη γνώμη μου είναι από τις πιο καλές στο πρωτάθλημα. Έτσι όπως είναι η σεζόν, δεν έχουμε πολυτέλεια να βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Ήδη το μυαλό μας είναι στην ΑΕΛ”.

– Προβάδισμα πρόκρισης στο Κύπελλο. Είναι στόχος του Άρη η κατάκτηση του τροπαίου; Μπορεί ο Άρης σηκώσει το Κύπελλο;

“Πιστεύω ότι ναι. Είναι ο κύριος στόχος για την ομάδα, για εμάς, για τους φανατικούς οπαδούς. Προφανώς δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη το πρωτάθλημα. Είναι πιο σημαντικό να κατακτήσουμε το τρόπαιο για τον κόσμο, αλλά και για εμάς τους ίδιους”.

– Γιατί βλέπουμε τον καλύτερο Μπερτόγλιο που έχουμε δει;

“Έχει να κάνει με τα παιδιά, τους συμπαίκτες μου. Έχω το ίδιο ταλέντο, αλλά είμαι πιο έμπειρος πλέον. Ήθελα πολύ να παίξω πολύ σε μια ομάδα σαν τον Άρη και προετοιμάστηκα ψυχολογικά μέσα μου για να αρπάξω από τα μαλλιά αυτήν την ευκαιρία”.

– Έρχεται και ο Μήτρογλου. Είσαι έτοιμος να σχηματίσεις μαζί του ένα “εκρηκτικό δίδυμο”;

“Τον γνωρίζω. Τον θυμάμαι από τον Ολυμπιακό και από την Μπενφίκα. Θα δώσει απίστευτο άλμα ποιότητας στην ομάδα. Είμαι έτοιμος να τον ταΐσω με ασίστ και από εκεί και έπειτα τη δουλειά του την ξέρει. Ελπίζω να βάλει πολλά γκολ, όπως κάνει πάντα”

 

 

To Top