ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπερτόγλιο: «Θέλω να παραμείνω στον Άρη, μας ανέβασε ψυχολογικά ο Μπούργος» (video)

Τη θέλησή του να παραμείνει στον Άρη εξέφρασε ο Φακούντο Μπερτόγλιο πριν τον «τελικό» με τον Αστέρα στην Τρίπολη (26/2, 17:15).

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε για τα στοιχεία που παρουσίασε η ομάδαστο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Χερμάν Μπούργος, ενώ τέλος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Πιστεύω ότι η ομάδα ξεκίνησε με αυτοπεποίθηση, είναι πολύ καλό συναίσθημα. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε 1-2 προπονήσεις με τον προπονητή, μας μετέφερε το δικό του μήνυμα, δουλέψαμε καλά και έτσι ήρθαν τα γκολ σε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είχαμε την τύχη και τα καταφέραμε».

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Χερμάν Μπούργος:

«Έχουμε κάνει 2-3 προπονήσεις και η δουλειά με τον καινούριο προπονητή μας έχει προσφέρει ένα ανέβασμα ψυχολογικό. Θέλουμε να δούμε στο μέλλον πως θα πάνε οι προπονήσεις και να έχουμε τη νοοτροπία της νίκης».

Για το αν τον γνωρίζει από την Αργεντινή:

«Τον θυμάμαι όταν έπαιζε στη Ρίβερ ως τερματοφύλακας και ήταν μεγάλο όνομα στην Αργεντινή».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και αν τον θεωρεί σαν τελικό:

«Ναι, πράγματι για τα τελευταία τρία παιχνίδια έχουμε αυτό στη σκέψη μας , σαν να είναι τελικό, τόσο με την Τρίπολη και αργότερα με τον Ολυμπιακό. Έχουμε στο μυαλό μας τη νίκη, να παίξουμε σαν τελικό για να μπορέσουμε να καταφέρουμε τον τελικό μας στόχο που είναι τα πλέι οφ».

Για το τι κατά τη γνώμη του δεν είχε πάει καλά στον Άρη:

«Η αλήθεια είναι ότι συνέβησαν αρκετά μεγάλα πράγματα, αν ξεκινήσω από τους έξι πόντους που χάσαμε στην αρχή του πρωταθλήματος, είχαμε αρκετές αλλαγές παικτών και την αλλαγή του προπονητή, και όλα κατέληξαν να μη μας δώσουν μια τόσο δυνατή χρονιά, αλλά ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, για την οποία θέλουμε να προσφέρουμε πράγματα, κι έτσι θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στον Άρη:

«Φυσικά και θα ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, γιατί οποιοσδήποτε παίκτης παίζει στην Ελλάδα, και γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης , γι΄αυτό κι εγώ θα ήθελα να παραμείνω»

Δείτε ΕΔΩ τι είπε στις δηλώσεις του στη NOVA.

To Top