ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπερτόγλιο: “Μου αρέσει η ομάδα, μου αρέσει η φανέλα!”

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο ήταν από τους διακριθέντες του Άρη για άλλο ένα παιχνίδι, έτρεξε πολύ και έκανε πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, αλλά έκανε και εξαιρετικές δηλώσεις (στα ελληνικά μάλιστα) και μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε στην κάμερα της Nova: “Παίξαμε καλή άμυνα σήμερα. Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλή πίεση, ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα 10-20 λεπτά, νιώθαμε καλά. Κάθε παίκτης βοηθάει τον συμπαίκτη του και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα”.

Αναφέρθηκε στη νίκη του Άρη σήμερα σε σχέση με την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη λέγοντας πως “στην Τρίπολη χάσαμε αλλά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Πληρώσαμε δύο στατικές φάσεις και χάσαμε το ματς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η ιδέα σήμερα ήταν να κάνουμε πίεση ψηλά και υπολογίζαμε ότι θα βάλουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε σήμερα το ΟΑΚΑ, ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Παίζουμε τώρα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και μετά έχουμε μέσα τον Παναιτωλικό. Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί είναι δύσκολη ομάδα η ΑΕΚ. Θα έχουμε ψυχολογία μετά από αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι”.

Για τη δική του απόδοση είπε: “Πιστεύω ότι με βοηθάει η ομάδα. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία, μιλάμε πολύ μέσα στο γήπεδο. Μου αρέσει η ομάδα, μου αρέσει η φανέλα και αυτό είναι σημαντικό”.

To Top