«Μπηχτή» Στεφανίδη και για Σάκκαρη μετά από Αντετοκούνμπο

Αιχμές άφησε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη και για τα κριτήρια που ψήφισαν οι Έλληνες αθλητικοί δημοσιογράφοι στα βραβεία του ΠΣΑΤ για την κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς, μετά το σάλο που ξέσπασε αναφορικά με την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής όταν εξέφρασε δημοσίως τη διαφωνία της με το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς για την Ελλάδα, αντί του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο Πανευρωπαϊκό Κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία δεν δίστασε να ανοίξει συζήτηση με αρκετούς από όσους σχολίασαν την τοποθέτησή της.

Σε έναν από αυτούς τους μίνι διαλόγους, η Κατερίνα Στεφανίδη άφησε αιχμές και για την ανάδειξη της Μαρίας Σάκκαρη ως αθλήτριας της χρονιάς στην Ελλάδα.

«Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σάκκαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα» έγραψε ένας χρήστης του twitter με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά: «Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού»

To Top