Μπιέλσα: “Να ρωτήσουμε τον Μέσι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τον σταματήσουμε”

Η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει την Αργεντινή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λ. Αμερικής, με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να τονίζει πως δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη στρατηγική που να μπορεί να περιορίσει τον Λιονέλ Μέσι.

Δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει κανείς τον Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της εθνικής Ουρουγουάης απέναντι στην Αργεντινή (17/11) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λ. Αμερικής, ο Αργεντινός τεχνικός αποθέωσε τον σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι.

“Δεν υπάρχει μέθοδος ή στρατηγική που να είναι αρκετά αποτελεσματική για τον Μέσι, ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο δικαιολογημένα και χωρίς αμφιβολία κατά τη γνώμη μου.

Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία δεν έχει λάμψει αλλά όχι λόγω μιας μεθόδου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία συγκεκριμένη στρατηγική σε παιχνίδια που δεν έλαμψε, αλλά η ίδια να χρησιμοποιηθεί σε παιχνίδια όπου έπαιξε πολύ καλά. Θα έπρεπε να τον ρωτήσουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τον σταματήσουμε”, είπε ο Αργεντινός τεχνικός και στη συνέχεια σχολίασε την επιστροφή του Λουίς Σουάρες στην αποστολή.

“Σε έναν παίκτη όπως ο Σουάρες μιλούν γι’ αυτόν τα γκολ. Εκτός από τα γκολ έχει βοηθήσει πολύ και με τις ασίστ του. Ένας τρόπος για να ενισχύσεις την αυτοεκτίμηση ενός παίκτη είναι να του τηλεφωνήσεις όταν μπορεί να είναι σημαντικό”.

 

To Top