Μπιμπισίδης: “Δεν θα επιστρέψει ο Ουντόζι, αποφασίζει ο Σούλης για Παπαστεριανό”

Ο νέος γενικός αρχηγός του Άρη και παλαίμαχος άσος των κίτρινων Κυριάκος Μπιμπισίδης μίλησε και στο “Αθλητικό Μετρόπολις” για την προσπάθεια που ανέλαβε.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι στα Γιάννενα και το νέο ξεκίνημα με τον Σούλη Παπαδόπουλο: «Καταρχάς δεν θέλω να σταθώ στο κομμάτι αυτό, το μόνο που θέλω να πω είναι πως υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος στο χθεσινό παιχνίδι. Εμείς συμφωνήσαμε με τον Σούλη Παπαδόπουλο να βοηθήσουμε την προσπάθεια του Άρη και ευχαριστώ τον κ. Σκόρδα για την εμπιστοσύνη. Παρόλο που δεν είμαστε αρκετό καιρό στην ομάδα, προσπαθήσαμε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές και να φρεσκάρουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Στην συνέχεια τόνισε:«Ξέρουμε ότι με τα αποτελέσματα που έχει φέρει η ομάδα και σε συνδυασμό με τον εορτασμό των 100 χρόνων, όταν ο Άρης έχει την χειρότερη συγκομιδή, δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε ικανοποιημένοι. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράματα, αρχής γενομένης από την ψυχολογία των παικτών».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις:«Σίγουρα υπάρχουν πολλά εμπόδια και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τις μεταγραφές. Ο Ουντότζι δεν θα επιστρέψει, εμείς κάναμε μια προσπάθεια να τον φέρουμε πίσω αλλά ήταν πολύ αρνητικός. Για τον Παπαστεριανό είναι ένα θέμα που θα το δει ο Σούλης Παπαδόπουλος και θα πάρει τις ανάλογες αποφάσεις. Κάθε παίκτης θα ήθελε να έρθει στον Άρη, σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Από την επόμενη βδομάδα θα αρχίσουμε να κάνουμε κινήσεις, ώστε να πάρουμε τους κατάλληλους παίκτες και να γίνουμε ανταγωνιστικοί στον δεύτερο γύρο».

Τέλος τόνισε: «Ο Άρης θα μείνει στην κατηγορία όσο και αν κάποιοι δεν το θέλουν, με την βοήθεια του κόσμου μας και της ψυχή μας θα τα καταφέρουμε, έτσι ώστε να έρθουν στο μέλλον καλύτερες ημέρες».

To Top