ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπιμπισίδης: “Ενωμένος ο Άρης να είναι πάλι από τις δυνάμεις της Σούπερ λίγκας”

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη Κυριάκος Μπιμπισίδης μίλησε για την ανάγκη στήριξης της ομάδας και την μαζική παρουσία του κόσμου. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε  φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8:

Δυστυχώς πλέον τις ομάδες τις ρυθμίζουν σε όλα τα υπόλοιπα, εκτός από το αγωνιστικό. Βλέπω τα πράγματα στις μικρότερες κατηγορίες και πλέον η Γ’ Εθνική είναι σε τραγική κατάσταση όπως και στην Β’ που σταματάνε ομάδες μέσα στο πρωτάθλημα, κάποιος πρέπει να βάλει ένα φρένο σε αυτό το κομμάτι και βλέπω μόνο στάχτες στο ποδόσφαιρο, κάνεις δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει.

Ο Άρης έχει τις προϋποθέσεις, αρκεί να μπουν σωστές βάσεις από φέτος με  ισχυρή διοίκηση, οργανόγραμμα και προγραμματισμό, να μπορούν να ανταπεξέλθουν  σε όλα τα οικονομικά δεδομένα και είναι ευκαιρία ο Άρης να γίνει και πάλι από τις νέες δυνάμεις στη Σούπερ Λίγκα.

Πιο είναι το μυστικό για έναν σκόρερ για να επιτευχθεί το γκολ:

Είναι έμφυτο, είναι χάρισμα και ικανότητα το σκοράρισμα σε έναν ποδοσφαιριστή και πλέον βλέπεις παίκτες που διακρίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που είναι μόνο αμυντικοί στο εξωτερικό, λίγα είναι τα παιδιά που είναι από την μέση και μπροστά, πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε και να βγάλουμε από την μέση και μπροστά επιθετικούς, είναι θέμα προπονητών όμως αυτό.

Για τον Θοδωρή Καρυπίδη και το ενωτικό μήνυμα που έστειλε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, έτσι είναι ακριβώς,  έχει προϋποθέσεις  ο Άρης, ο κόσμος και στα εισιτήρια και η υπομονή που έχει κάνει αυτός ο λαός και η δυναμική που πρέπει να έχουν οι ομάδες. Είναι λυπηρό να βλέπεις να κόβονται στην Α’ Εθνική 200 και 300 εισιτήρια. Οι ιθύνοντες δεν θέλουν να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες. Δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα με 4 μεγάλες ομάδες μόνο. Θέλουμε να υπάρχει ένα δυνατό πρωτάθλημα.

Κατέβηκε στην Αθήνα για να κάνει κάποια πράγματα ο κύριος Καρυπίδης και από τώρα πρέπει να προστατέψει την ομάδα που είναι πολύ σημαντικό, αλλά πρέπει να υπάρχει συσπείρωση, θέλω να δω και στον κόσμο και τους παράγοντες να βοηθήσουν αυτόν τον σύλλογο, θέλουμε η ομάδα να έχει επιτυχίες, λείπουν επιτυχίες τα τελευταία χρόνια από την ομάδα και πρέπει να χτίσουμε για την επόμενη χρονιά για τις επιτυχίες.

Για τον Άρη:

Πραγματικά κάνει αυτά που πρέπει να κάνει ο Άρης και παίρνει τα παιχνίδια, μας ενδιαφέρει η ουσία, δηλαδή τα αποτελέσματα και μετά από 2 παιχνίδια πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα και τις προσθήκες για την μεγάλη κατηγορία, νομίζω ότι είναι συμπαραστάτης ο κόσμος και του χρόνου αν μη τι άλλο και να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κάνουν και κατάλαβαν το βάρος της φανέλας και την ιστορία και αυτό φαίνεται.

 Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης:

Φάνηκε ότι έχουν την ικανότητά να έχουν την ηρεμία και τα καλά αποδυτήρια, είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, ένα στραβό παιχνίδι μπορεί να μην το κερδίσεις, δείξαμε όμως ότι ήταν έτοιμη η ομάδα για να ανταπεξέλθει στον στόχο που έχει βάλει και θα συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Για Διαμαντόπουλο:

Νομίζω ότι έχει καλά στοιχεία ο Διαμαντόπουλος στο σκοράρισμα, παρόλο που πίστευα ότι χρειαζόμασταν και έναν διαφορετικό σέντερ φορ, εκεί θα θέλαμε έναν άλλον ίσως στην κορυφή, πιο ψηλό, πιο έμπειρο στο θέμα του σκοραρίσματος και να μπορεί να παίξει και με διαφορετικό σύστημα. Όλα πάνε καλά, έτσι να συνεχίσουμε, νίκη με τα Τρίκαλα, ο κόσμος κοντά και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μέχρι να έρθει και η άνοδος μαθηματικά.

Βλέπεται ότι ο κόσμος λατρεύει την ομάδα και θα κατακλείσουμε το γήπεδο όταν κάνουμε σωστά βήματα για του χρόνου, θα έρθει ο κόσμος να πάρει το διαρκείας του, για να βοηθήσει την ομάδα που ήταν τόσα χρόνια στην αυτοεξορία.

To Top