Μπιμπισίδης: “Μεγάλο στοίχημα για τον Χατζηνικολάου! Με ενόχλησε γιατί δεν με ενημέρωσαν καν…”

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης και μέχρι πρόσφατα τεχνικός σύμβουλος της ομάδας μίλησε για την πρόσληψη του Γιάννη Χατζηνικολάου ως νέου προπονητή της ομάδας και για την παρουσία κάποιων συγκεκριμένων παικτών.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τη θέση του τεχνικού συμβούλου που είχε στην ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου: «Ήταν η πρώτη φορά που συνδέθηκα με κάποιο πόστο στην ομάδα του Άρη για να μπορέσω να βοηθήσω στις δύσκολες στιγμές που περνούσε η ομάδα. Μου έκανε την τιμή ο Λάμπρος Σκόρδας να με καλέσει για να βοηθήσω και φυσικά δε μπορούσα να το αρνηθώ. Μέσα από τον Άρη γεννήθηκα ποδοσφαιρικά και θέλουμε να περνά καλύτερες μέρες, όπως του αξίζει. Έτσι δέχτηκα, τα πράγματα πήγαν κατ’ ευχή παρότι δεν είχαμε πολύ χρόνο και μείναμε στην κατηγορία. Μαζί με τον κόουτς και τους παίκτες αντιστρέψαμε το κλίμα και τα καταφέραμε. Ελπίζω να έρθουν καλύτερες ημέρες».

 Για τη συνεργασία του με τον Σούλη Παπαδόπουλο, επεσήμανε: «Ήταν άψογη από όλες τις πλευρές. Υπήρχε η αμεσότητα που έπρεπε και πραγματικά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με το τεχνικό τιμ και πήραμε το μέγιστο από όλους».

 Για το αν υπήρχε κάποια επαφή από την πλευρά της τωρινής διοίκησης με τον ίδιο, σχολίασε: «Όχι, και αυτή η επικοινωνιακή τακτική που υπάρχει πιστεύω ότι είναι μεγάλο λάθος. Όλοι οι βετεράνοι θέλουν να βοηθούν την ομάδα και πρέπει αν μας το ζητήσουν, να το κάνουμε. Με ενόχλησε το ότι δεν υπήρχε καμία επαφή μαζί μου. Δεν πειράζει, συνήθισα να λειτουργώ μόνος μου όλα αυτά τα χρόνια. Εύχομαι στον κόουτς να κάνει καλές επιλογές και η ομάδα να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί».

 Για την πρόσληψη του Γιάννη Χατζηνικολάου στον πάγκο της ομάδας, τόνισε: «Είναι το μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο. Γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα που προπονεί στην προπονητική του καριέρα. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα με τους περιορισμούς σε ανανεώσεις και μεταγραφές. Πρέπει να τον αφήσουν να οργανώσει την ομάδα όσο γίνεται καλύτερα. Γι αυτό τα πράγματα πρέπει να κινηθούν πιο γρήγορα. Εύχομαι τα καλύτερα στον Γιάννη».

 Για το πώς ήταν σαν ποδοσφαιριστής, μιας και υπήρξαν και συμπαίκτες στην ομάδα, ανέφερε: «Ξεκίνησε σαν δεξί μπακ, μετά έπαιξε και σαν λίμπερο. Μαζί υπογράψαμε το 1983 επαγγελματικό συμβόλαιο. Είχε την ώριμη σκέψη, την εμπειρία και αυτά ατ στοιχεί τον οδήγησαν στην προπονητική του καριέρα».

 Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αγκάνθο, επεσήμανε: «Ο Αγκάνθο είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα μας. Έχει φοβερή ποιότητα και βοήθησε πολύ την ομάδα πέρυσι. Το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο δεν τον άφησε να τελειώσει καλά τη σεζόν, σε συνδυασμό και με τις πολλές κάρτες και τον εκνευρισμό που έβγαζε. Αλλά αν είναι υγιής και προπονείται όλες τις ημέρες της εβδομάδας θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ».

 Για τη φετινή παρουσία του Νούνο Κοέλιο, σχολίασε: «Βοήθησε όσο μπορούσε και μάλιστα και σε άλλες θέσεις, όπως σε αυτή του δεξιού μπακ. Από τους καλύτερους παίκτες στο τέλος, μαζί με τον Πουλίδο. Με κάποιες προσθήκες στην ομάδα, θα μπορέσουν και αυτοί να βοηθήσουν περισσότερο».

 Για τους Παπαστεριανό και Παπαζαχαρία με τους οποίους γίνονται συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους αλλά και για τα οφειλόμενα, είπε: «Δύο παιδιά που κατέθεσαν ψυχή για την ομάδα, παρότι πέρασαν πολλά. Πρέπει να μείνουν, έχουν πλέον πολλές  εμπειρίες».

 

Για την πρόθεση του Γιαννιώτα να αφήσει τον Άρη για χάρη της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ανέφερε: «Είναι θετικό να βλέπουμε παιδιά που ανδρώθηκαν στον Άρη να μπορούν να παίξουν στο εξωτερικό και να μπορούν να φέρουν χρήματα. Ίσως όμως έπρεπε να μείνει για έναν ακόμη χρόνο για να βελτιώσει και άλλο τα στοιχεία του. Πρέπει να του ευχηθούμε καλή επιτυχία ανεξάρτητα με το αν συμφωνούμε με την επιλογή του».

 Για την παρουσία του Διούδη, ο οποίος θα παίξει και στο μουντιάλ νέων, τόνισε: «Είναι, πιστεύω, το μεγαλύτερο κεφάλαιο του Άρη, μαζί και με τον Σουνά. Πρέπει όμως να δουλέψουν. Αν το κάνουν, το μέλλον τους ανήκει».

To Top