Μπιμπισίδης: “Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον Άρη είναι καλοδεχούμενος”

Καλοδεχούμενη είναι κάθε βοήθεια από ανθρώπους που ξέρουν ποδόσφαιρο και μπορούν να διαθέσουν χρόνο για τον Άρη, είναι η άποψη του Κυριάκου Μπιμπισίδη, που μίλησε για το ενδεχόμενο ενασχόλησης του Νίκου Νταμπίζα στους κίτρινους.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη σε δηλώσεις του στο “Αθλητικό Μετρόπολις” υπογράμμισε πως “ξέρω ότι ο Νίκος ο Νταμπίζας έχει πολλές παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σαν ποδοσφαιριστής είχε μεγάλες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό. Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον Άρη είναι καλοδεχούμενος. Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει η υπόθεση αλλά πραγματικά χρειάζονται άτομα που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε τεχνογνωσία και χρόνο”.

Σε ερώτηση για τον αγώνα με την Κέρκυρα είπε ότι “η ομάδα πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη από ψυχολογικής πλευράς αλλά και βαθμολογικής. Ήταν μία νίκη που την ήθελαν όλοι είτε είναι τεχνικό τιμ είτε ποδοσφαιριστές είτε διοίκηση είτε ο κόσμος”, ενώ για την εικόνα που παρουσίασε ο Άρης σχολίασε πως “πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της η ομάδα ακόμα περισσότερο. Βασικό είναι ότι φέρνει αποτελέσματα, όπως και η ισοπαλία στο ΟΑΚΑ (με την ΑΕΚ), αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους αρκετοί ποδοσφαιριστές για να ανέβει η ποιότητα. Είδαμε ότι μόλις μπήκαν δύο-τρεις ποδοσφαιριστές, όπως ο Αγκάνθο η ομάδα είναι καλύτερη, έχουμε λύσεις σκοράρισμα αλλά σιγά σιγά πρέπει όλα τα παιδιά να ανεβάσουν το επίπεδό τους”.

Αναφορά έγινε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο θα πρέπει ο Άρης να προσπαθήσει να πάρει ό,τι μπορεί. Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός στην έδρα του με τον κόσμο του. Δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα η νεανική ομάδα του Άρη, αντιθέτως μπορεί να πάρει κάτι που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια”.

 

To Top