Μπινιά: “Σοβαρός προπονητής ο Μερτ, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ”

Η Ευαγγελία Μπινιά έδωσε συνέντευξη για την μεταγραφή της στον Άρη, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Μερτ Ισμπιλίρ που θα συνεχιστεί σε κιτρινόμαυρο φόντο.

Η συνέντευξη της Μπινιά στο womensports.gr:

Πώς και πότε ξεκίνησες το ποδόσφαιρο;

”Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στο δημοτικό μαζί με τα αγόρια, με εντυπωσίαζε πολύ και ακλουθούσα και τον μπαμπά που πήγαινε στο γήπεδο κάθε Κυριακή. Κάπως έτσι αποφάσισα ότι ήθελα να δοκιμάσω σε ομάδα και σε ηλικία 11 ετών ξεκίνησα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.”

Τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για εσένα;

”Είναι η ζωή μου, είναι η καθημερινότητα μου. Δεν είναι απλώς ένα άθλημα. Σε ακολουθεί κάθε στιγμή της ημέρας όχι μόνο τις ώρες που βρίσκεσαι στο γήπεδο. Δηλαδή πρέπει να τρέφεσαι σωστά , να ξεκουράζεσαι και γενικότερα να προσέχεις τον εαυτό σου και αυτό επηρεάζει όλη τη ζωή σου. Είναι κάτι το ιδιαίτερο που μου αρέσει να το ακολουθώ.”

Ποια είναι η σχέση που έχεις με τις συμπαίκτριες σου και ποια με τον προπονητή σου κ. Μερτ Ισμπιλίρ;

”Έχω μια καλή σχέση με όλες μου τις συμπαίκτριες, κάποιες από αυτές τις ήξερα ήδη από προηγούμενα χρόνια. Η καθεμία έχει τον δικό της διαφορετικό χαρακτήρα που δίνει μια πινελιά στην ομάδα. Τον κ. Μερτ τον γνωρίζω από τον ΠΑΟΚ, είχα δουλέψει μαζί του για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Είναι ένας σοβαρός προπονητής που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ.”

Μεγάλο βήμα για την ποδοσφαιρική σου καριέρα, από μια ομάδα της Γ’ Εθνική στην Α’ Εθνική, πως πήρες αυτή την απόφαση;

”Είναι όνειρο μου να παίξω στην Α’ Εθνική, γνωρίζω ότι ήταν μια τολμηρή απόφαση και ότι το επίπεδο της ομάδας είναι υψηλό. Αυτό είναι ένα κίνητρο για μένα να δουλέψω, να προπονηθώ όσο πιο σκληρά μπορώ για να καταφέρω να βοηθήσω και γω στην πορεία της ομάδας. Τέλος, θέλω να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς.”

To Top